Презентація "Сучасний урок. Урок футболу."

Про матеріал
Футбол..Майстер-клас у професійному футбольному клубі. Мета уроку:поглибити знання учнів з історії розвитку футболу. Повторити правила гри в футбол. Закріпити отримані навички й уміння з техніки ведення м’яча, зупинки м'яча підошвою й передачі внутрішньою стороною стопи в русі й на місці, удару по воротах. Розвиток в учнів швидкості та спритності. Оновлення рухової пам'яті шляхом повторення отриманих навичок і умінь, створення умов для самостійного розвитку координаційних якостей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Конкурс «Сучасний урок »Номінація: Фізична культура тема: Футбол. Майстер-клас у професійному футбольному клубі. Розробив учитель фізичної культури СЗОШ №8 Карпюк Михайло Анатолійович, старший вчитель, педагогічний стаж 30 років

Номер слайду 2

Мета уроку: поглибити знання учнів з історії розвитку футболу. Повторити правила гри в футбол. Закріпити отримані навички й уміння з техніки ведення м’яча, зупинки м'яча підошвою й передачі внутрішньою стороною стопи в русі й на місці, удару по воротах. Розвиток в учнів швидкості та спритності. Оновлення рухової пам'яті шляхом повторення отриманих навичок і умінь, створення умов для самостійного розвитку координаційних якостей.

Номер слайду 3

Завдання уроку: Поглибити знання учнів з історії розвитку та правил гри в футбол.2. Повторити виконання техніки передачі та зупинки м'яча.3. Закріпити техніку виконання ведення м'яча та удару по воротах.4. Сприяти розвитку швидкості, спритності, почуття м'яча засобами спеціальних вправ та естафет з елементами футболу.5. Виховувати почуття дружби, взаємодопомоги, відповідальності за свою команду за допомогою спортивної гри в футбол.6. Формування в учнів навичок здорового способу життя..

Номер слайду 4

Обладнання

Номер слайду 5

Тип уроку: змішаний. Методи навчання: словесний, наочний, практичний, повторний, поточний, ігровий, змагальний.

Номер слайду 6

Гості уроку: головний тренер ФК « Енергія» Нова Каховка Окул Юрій Володимирович, спортивний директор ФК « Енергія» Нова Каховка Корольський Сергій Володимирович, лікар клубу Бидаєв Олег Анатолійович.

Номер слайду 7

Підготовча частина уроку: Організація учнів до урокушикування за рівнем фізичної підготовленості;перевірка присутності;привітання;повідомлення завдань уроку;представлення гостей уроку. 

Номер слайду 8

Теоретична частина урокубліц-опитування з тем:історія розвитку футболу у світі;історія розвитку футболу в Україні;правила гри в футбол;правила безпеки на уроках футболу;підрахунок чсс та опитування про самопочуття. 

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Практична частина уроку: Розминка ppt_x

Номер слайду 12

ppt_x

Номер слайду 13

Основна частина уроку Виконання елементів футболу в чергуванні зі спеціальними біговими вправами.

Номер слайду 14

style.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 15

Передача та зупинка м’яча

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Розвиток швидкості, спритності, почуття м’яча:естафети з елементами футболу.

Номер слайду 18

style.colorfillcolorfill.typefill.on

Номер слайду 19

Виховання почуття дружби, взаємодопомоги, відповідальності за свою команду:навчальна гра в футбол.

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Пробиття післяматчевих штрафних ударів.

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Заключна частина уроку. Вправи на увагу та координацію 

Номер слайду 24

Вправи на розслаблення

Номер слайду 25

Підбиття підсумків уроку

Номер слайду 26

pptx
Додано
25 квітня 2020
Переглядів
970
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку