Презентація "Святкові зачіски"

Про матеріал
Напередодні свят актуальним постає питання про вбрання, зачіску і макіяж. Зачіска не менше клопітке заняття. Потрібно заздалегідь продумати як укласти волосся виходячи з довжини, типу волосся і образу, в якому Ви хочете бути - романтичний або сучасний, легкий або цікавий і неординарний. Крім цього необхідно підготувати до цього відповідні засоби укладання, які при правильному підході вміють творити чудеса. Засоби для укладання волосся допомагають надати волоссю бажаний об'єм і пишність, випрямити волосся, зафіксувати локони і зачіску для її тривалого збереження в первісному вигляді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Святкові зачіски

Номер слайду 2

Напередодні свят актуальним постає питання про вбрання, зачіску і макіяж. Зачіска не менше клопітке заняття. Потрібно заздалегідь продумати як укласти волосся виходячи з довжини, типу волосся і образу, в якому Ви хочете бути - романтичний або сучасний, легкий або цікавий і неординарний. Крім цього необхідно підготувати до цього відповідні засоби укладання, які при правильному підході вміють творити чудеса. Засоби для укладання волосся допомагають надати волоссю бажаний об'єм і пишність, випрямити волосся, зафіксувати локони і зачіску для її тривалого збереження в первісному вигляді. Якщо Ви віддасте перевагу професійним укладальним засобів відомих брендів як L'Oreal Professionnel або Matrix, то можете бути спокійні за стан волосся, тому що засоби цих виробників цінуючи не лише чудовим результатом, але і щадним і навіть доглядати дією по відношенню до волосся.

Номер слайду 3

Перед створенням укладки потрібно пам'ятати про прості умови: Волосся повинне бути чистим. На чистому волоссі укладка буде виглядати, природньо і головне довше, не розсипатися. Якщо Ви взялися за виконання складної укладки, то така укладка передбачає використання засобів фіксації, які полегшують саму укладку і фінішного стайлінгу для закріплення результату. Форма зачіски повинна бути збалансована, всі її елементи повинні гармоніювати один з одним. Обов'язково потрібно заздалегідь випробувати зачіску, щоб переконатися і перевірити чи йде вона Вам. Для створення святкової зачіски потрібно буде озброїтися такими предметами: Кругла щітка, якщо потрібен об'єем. Затискачі. Шпильки-невидимки звичайні та декоративні. Спрей для створення еластичних локонів. Павутинка для створення м'яких форм і рухомий фіксації. Желе для ефекту мокрого волосся. Спрей для завершального етапу укладання. Фен

Номер слайду 4

Бант Найпоширеніша останнім часом зачіска серед модниць - бант. Вона обов'язково притягне до Вас увагу, завдяки цьому милому шедевру з волосся. Така зачіска не вимагає особливих навичок, а створення її займає не більше 15 хвилин. Це дуже багато, але зате який результат! Для її створення буде в допомогу павутинка для створення текстури Tecni Art Full A-Head Web (L'Oreal Professionnel), яка створена для додання м'яких форм і рухомої фіксації.

Номер слайду 5

Голівудська хвиляІдеально рівні локони - класика, яка не підвладна часу. Це безпрограшний варіант для будь-якого свята або просто вечірнього виходу. Але голлівудська хвиля підходять тільки для волосся однієї довжини. Така зачіска також має на увазі створення об'єму, тому якщо Ви володарка тонкого волосся, необхідно робити начісування біля коріння. Створити такі хвилюючі хвилі допоможуть великі бігуді і Tecni Art Hollywood Waves Sweetheart Curls (L'Oreal Professionnel). Це засіб створене спеціально для тонкого волосся, надає волоссю м'якість і бездоганну гладкість для створення саме таких сяючих і пружних локонів. Спрей з легкої фіксацією не обважує волосся і зберігає природну легкість волосся.

Номер слайду 6

Романтичні локони На середній довжині волосся локони виглядають неймовірно красиво. Для їх створення нанесіть на вологе волосся мус для об’єму. За допомогою фена волосся необхідно висушити так, щоб біля коріння був природний обсяг. Завдяки чому зачіска буде максимально ефектною. Безпосередньо локони краще робити, використовуючи плойку середнього діаметра або простий випрямляч. Залежно від техніки зачіска може виглядати абсолютно по-різному.

Номер слайду 7

Недбалий пучок Мабуть, одним з найпростіших і різноманітних варіантів вечірньої зачіски є недбалий пучок. Для цього необхідно домогтися невеликого об’єму біля коріння за допомогою мусу і фена. Після чого пасма збирають на потилиці, м’яко скручують і фіксують невидимками. У деяких випадках волосся завивають на плойку. Якщо наряд передбачає наявність прикрас, додайте до зачіски шпильку з намистинами, дрібні декоративні квіти.

Номер слайду 8

Елегантний пучок. Діловим жінкам та юним красуням чудово підійдуть елегантні та легкі зачіски. Такий варіант підійде і на кожен день, і для особливих випадків. До того як почати зачіску, випряміть волосся. На все це знадобиться мінімум часу, але вигляд ви матимете неповторний. Отож, почнімо: Зав’яжіть волосся в тугий хвіст та розчешіть. Послабте пасма на потилиці, але так, щоб хвіст залишався тугим, інакше зачіска не витримає весь день. Розділіть хвостик та дві частини та перекрутіть між собою. Сформований джгут оберніть навколо резинки та зафіксуйте хвіст силіконовою резинкою, щоб волосся втрималося весь день. Для кращого ефекту використайте лак для волосся, а для більш ефектного вигляду використайте шпильку. 

Номер слайду 9

Французькі коси. Останнім часом тренд на природність, а тому зараз досить популярні прості плетіння або великі локони з мінімальною кількістю прикрас. Для урочистого заходу можна вплести в волосся стрічки або квіти. Тоді ваш образ буде бездоганним та неперевершеним. Косу можна відпустити на плечі або заколоти невидимками чи стриманими шпильками. 

Номер слайду 10

Грецька зачіска Для її виконання потрібно: Накрутити волосся, достатньо сформувати гарні хвилі. Нанесіть засіб для фіксації. Пов’яжіть навколо головки стрічку, яка підійде під колір одягу та зберіть під неї локони. Починайте від боків. Додатково можна прикрасити загальну частину квітами чи вишуканою заколкою..

Номер слайду 11

Два джгута. Відокремте по пасму від скронь. Скрутіть їх у джгути, зафіксуйте тонкою резинкою на потилиці та виверніть всередину. Додайте стрічку або інший аксесуар на ваш смак. Щоб зачіска виглядала невимушено, можна злегка підкрутити волосся плойкою або обробити пасма текстуруючим спреєм. Це зробить образ більш розслабленим і недбалим.

Номер слайду 12

Коса «риб'ячий хвіст»Розділіть волосся на дві рівні частини. З кожного боку виберіть по одному тонкому пасму і схрестіть їх між собою. Притримуючи плетіння однією рукою, іншою виберіть таке ж пасмо з одного з боку і схрестіть з верхнім пасмом. Теж саме зробіть з іншого боку і перехрестіть пасмо з попереднім. Плетіть косу до потрібної довжини, схрещуючи пасма і чергуючи сторони. Коли закінчите, обережно потягніть за вибіркові пасма, піднімаючи і розпушуючи їх. 

Номер слайду 13

Пишний подвійний хвіст. Добре начешіть волосся, щоб додати йому об'єму. Розділіть на дві частини — верхню і нижню. Нижню зберіть у низький хвіст і зафіксуйте резинкою. Верхню половину волосся зберіть у високий хвіст і накрийте ним нижній. Щоб зачіска виглядала цікавіше, можна відокремити одне пасмо зверху і обгорнути ним хвіст, зафіксувавши невидимкою.

pptx
Додав(-ла)
Бурлака Таня
Додано
23 жовтня 2023
Переглядів
364
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку