Презентація "Святкування Дня святого Валентина у різних країнах"

Про матеріал
В презентації "Святкування Дня святого Валентина у різних країнах" показані особливості святкування в країнаї Західної Європи, Японії, Саудівської Аравії
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Святкування Дня Валентина у різних країнах

Номер слайду 2

Англія

Номер слайду 3

В середньовічній Англії був поширений звичай вибирати собі "Валентину“ і “Валентина” "Валентин" складав для своєї дівчини сонети, грав їй на лютні, всюди супроводжував, словом, поводився, як справжній лицар.

Номер слайду 4

В Уельсі вирізали дерев'яні "ложки кохання" і дарували їх. Ці ложки прикрашали серцями, квітами, на яких писали найдобріші та найніжніші слова, а також на «ложках кохання» робили отвори для ключа, що означало «ти знайшла шлях до мого серця».

Номер слайду 5

Незаміжні дівчата 14 лютого встають до сходу сонця, стають біля вікна і дивляться на прохожих чоловіків. Згідно повір'я, перший чоловік, якого вони побачать, і є суджений.

Номер слайду 6

Англійські дівчата обов'язково цього дня кидають в річку або ставок згорнуті клаптики паперу з написаними на них чоловічими іменами. Ім'я, яке спливе першим, буде носити майбутній наречений.

Номер слайду 7

Данія

Номер слайду 8

Романтичні данці посилають один одному засушені білі квіти

Номер слайду 9

Америка

Номер слайду 10

На початку минулого століття американці на День святого Валентина почали посилати марципани своїм коханим. Потім почали виробляти спеціальні цукерки з видряпаними на них вітальними словами, і укладати їх в картонні коробочки у формі серця, що користувалося величезним успіхом.

Номер слайду 11

Якщо закохана пара в це свято опиниться в Нью-Йорку або Атланті, то дівчина може сміливо робити коханому пропозицію, тому що, за традицією, там відмовити їй він просто не має права.

Номер слайду 12

Німеччина

Номер слайду 13

Серйозні німці вважають кохання чимось на зразок тихого божевілля, так що святий Валентин для них перш за все покровитель божевільних. Німці прикрашають цього дня психіатричні лікарні яскраво-червоними стрічками, а в каплицях проводять спеціальну службу.

Номер слайду 14

Польща

Номер слайду 15

Спокійні поляки в цей день їдуть до Познанської метрополії, де, за легендою, знаходяться мощі святого Валентина, а над головним престолом висить його чудодійна ікона. Поляки свято вірять, що паломництво до неї допомагає в любовних справах.

Номер слайду 16

Італія

Номер слайду 17

Італійці називають день святого Валентина «солодким» днем. На це свято прийнято дарувати коханим солодощі та цукерки.

Номер слайду 18

Японія

Номер слайду 19

В Японії почали святкувати День Святого Валентина в 30-ті роки, і до цих пір шоколад залишається найпоширенішим подарунком. Азартні японці цього дня влаштовують змагання на найгучніше освідчення в коханні. Той, хто гучніше всіх заявив про свої почуття в мікрофон, одержує приз.

Номер слайду 20

Саудівська Аравія

Номер слайду 21

Саудівська Комісія по впровадженню чесноти і запобіганню гріха ухвалила, що День Святого Валентина потрібно заборонити, оскільки згубні західні традиції бентежать розум підростаючого покоління Саудівської Аравії, а такого роду свята культивують гріх.

Номер слайду 22

Франція

Номер слайду 23

Французи в День святого Валентина дарують своїм коханим прикраси. Саме у Франції з'явилися «валентинки», так звані любовні послання.

ppt
Додано
29 грудня 2021
Переглядів
920
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку