Номер слайду 10
Болгарська Страви з баранини, козячого молока, солодкого перцю, томатів (йогурт, фарширований перець, лечо) Японська Багата на білки (соєві продукти, риба, морепродукти), рис. Кавказька Страви з баранини, зелені, грецьких горіхів, квашених овочів, сушених і свіжих фруктів (шашлик, чебуреки, лаваш, хачапурі). Кримсько-татарська Страви з рису, баранини, птиці, овочів, фруктів (плов, манти), кумис. Українська Страви зі свинини, телятини, птиці, багата овочами, молочними продуктами (борщ, капусняк, вареники, голубці, узвар), передбачено пости (коли не вживають продуктів тваринного походження). Російська Страви з борошна, телятини, птиці (млинці, пельмені), перші страви влітку – зі свіжою зеленню (окрошка), грибів, овочів, узимку – молочні продукти, у піст – сушені й солені гриби, квашена капуста, картопля, хліб. Італійська Багата на фрукти, овочі, рибу, оливки, вироби з борошна (піца, паста), молочні продукти (моцарела), оливкову олію.