Презентація "Traditional British Meals. Vocabulary"

Про матеріал
Візуалізація лексичного матеріалу до тексту впр. 3 ст. 88-90 (підручник О. Карпюк), Unit 4 "National Cuisine"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Traditional British Meals

Номер слайду 2

meals прийоми їжіbreakfastlunchdinnerafternoon teatea, ‘high tea’, dinner or supper

Номер слайду 3

cornflakes пластивці

Номер слайду 4

porridge каша|ˈpɔːrɪdʒ|

Номер слайду 5

fried bacon смажений бекон|ˈbeɪkən|

Номер слайду 6

ham шинка

Номер слайду 7

a roll булочка

Номер слайду 8

beefsteak біфштекс[ˈbiːfˈsteɪk]

Номер слайду 9

roast beef запечена яловичина, ростбіф

Номер слайду 10

chops відбивні

Номер слайду 11

kipper кіпер, копчений оселедець

Номер слайду 12

tinned salmon консервований лосось

Номер слайду 13

custard заварний крем|ˈkʌstərd|

Номер слайду 14

mustard гірчиця

Номер слайду 15

pasties пиріжки

Номер слайду 16

pudding пудинг

pptx
Додано
1 грудня
Переглядів
93
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку