Презентація "Учнівське самоврядування у Вовчищовицькому НВК"

Про матеріал

Мета та завдання учнівського самоврядування та іх лідера у Вовчищовицькому НВК тісно пов'язані з роботою педагогічного колективу, який у своїй діяльності керується Конституцією України, Законами України "Про освіту", "Про загальну середню освіту", Положенням про загальноосвітній навчальний заклад, Концепцією системи національного виховання, іншими законодавчими актами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства освіти і науки. Найважливіше виховання національне- патріотичне виховання учнів:формування і розвиток соціально активної, гуманістично спрямованої особистості з глибоко усвідомленою громадською позицією, почуттям національної гідності, надання учням можливості виявити себе на ділі;розвиток організаторських здібностей в учнів школи, залучення їх до проведення навчального та виховного процесу;виховання національної свідомості, соціальної активності особистості ;любові до рідної землі свого народу;формування правової культури, естетичного світовідчуття; прищеплення та розвиток моральних почуттів;організація здорового способу життя .

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вовчищовицького НВКНАШЕ МАЙБУТНЄ – В НАШИХ РУКАХ

Номер слайду 2

Від щирого серця усіх я вітаю та познайомитись з кожним бажаю. Знетиняк Мар’яна, дуже приємно! І сподіваюсь знайомство взаємне

Номер слайду 3

У Вовчищовицькій школі навчаюсь у 10 класі. Співом займаюсь. Але я не тільки співаю, А пост Презедента займаю.

Номер слайду 4

Шкільною Радою керую я сміло . Ми добрі справи робимо вміло. До різних думок завжди прислухаюсь. Для кожного, як для себе стараюсь.

Номер слайду 5

Девіз:

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Принципи роботи 9 законів гарного лідера. Знання – це неоцінимий скарб. Ні дня без книги! Кожна справа має старт і фініш. Бережи час! Поважне й тепле ставлення до людей. Ніколи й нікому не завдавати болю і страждань. Толерантно ставитися до інших. Бути людяним, нести радість. Турбота про здоров'я – справа кожного! Бережи все, що тебе оточує! Робити все можна своїми руками, творити – своїм розумом. Посмішка робить людину красивою. Даруй посмішку людям!. Чесне й відповідальне ставлення до своєї справи і людей.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

СТРУКТУРА УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Світлини нашого активного життя

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Волонтерські акції «Листівка бійцю»«Продукти на фронт»

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Віра, любов, праця – це запорука нашого успіху!!!Успіх дитини – це перемога країни!rrrrrrrrrr

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
28 жовтня 2018
Переглядів
682
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку