Презентація. "“Удосконалення професійної майстерності педагогів-організаторів шляхом впровадження нових технологій виховання”

Про матеріал
План засідання педагогів-організаторів та хід проведення тренінгу із інтерактивними вправами на слайдах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Удосконалення професійної майстерності педагогів-організаторів шляхом впровадження нових технологій виховання” Засідання методичного об’єднання педагогів-організаторів з елементами тренінгу

Номер слайду 2

Заняття з елементами тренінгу "Удосконалення професійної майстерності педагогів-організаторів шляхом впровадження нових технологій виховання“ 2. Брифінг із військовослужбовцями та воїнами АТО на тему « Розвиток активної життєвої позиції» План засідання

Номер слайду 3

Хід заняття 1. Вітання. 2. Самопрезентація «Ініціали» 3. Вправа "Очікування” 4.Вправа "Правила"

Номер слайду 4

5. Інтерактивна вправа «Шість капелюхів Едварда де Боно»

Номер слайду 5

Колір капелюха Питання для аналізу Відповіді учасників засідання Білий Що я вже знаю про інновації в діяльності педагога-організатора? Чорний Що в тому, що я знаю, мене турбує? Які питання не дають мені спокою? Чому я не приймаю інновацій? Жовтий Що позитивного у використанні інноваційних форм роботи? Червоний Які в мене виникли почуття до інновацій? Що я відчуваю, коли згадую про те, що мені доведеться використовувати інноваційні форми роботи? Зелений Як використовувати свої творчі можливості для впровадження інновацій?   Синій Який досвід дає мені підготовка та проведення заходів з інноваціями, що це може дати для мого особистого й професійного життя в майбутньому?

Номер слайду 6

6. Творче завдання „Вірш про себе” Я, ніби пташка, тому що……………………………………………..  Я перетворююсь на тигра, коли…………………………………..  Я можу бути вітерцем, тому що…………………………………  Я, ніби мурашка, коли…………………………………………………..  Я склянка води……………………………………………………………  Я почуваю, що я шматочок таючого льоду…………………..  Я – прекрасна квітка…………………………………………………….  Я почуваю, що я скала………………………………………………….  Я – стежка……………………………………………………  Я, ніби риба……………………………………………………  Я – цікава книжка………………………………………………  Я – пісенька……………………………………………………………  Я – миша…………………………………………………………………  Я, ніби буква „О”………………………………………………………  Я – світлячок……………………………………………………………  Я відчуваю, що я смачний сніданок………………………………  Невже це, насправді, Я!!!

Номер слайду 7

7. Вправа "Ангели можуть..." 1.Приготуйте скетч або записник.  2.Витягніть 1 картку.  3.Прочитайте мотивацію.  4.Задайте питання: Чому Ангел мені це говорить? Відповідь - це Ваші перші думки. Запишіть їх. Не звертайте увагу якщо навіть щось безглузде проявиться - це Ваше найправдивіше несвідоме. Замалюйте картинку, яку уява вам представить у образі, щоб процес був завершений. Спробуйте! Ангели можуть ВСЕ !

Номер слайду 8

8. Вправа «Чарівна свічка» - Що вам найбільше сподобалось? - Які почуття виникали під час зустрічі? - Який настрій супроводжував вас? - Чи справдилися ваші очікування?

Номер слайду 9

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
25 серпня 2019
Переглядів
920
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку