Презентація. Українська мова (розвиток мовлення)

Про матеріал
Презентація до уроку української мови (розвиток мовлення). Тема "Вітальна листівка для мами"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація до уроку української мови (розвиток мовлення)в 3 класіПідготувала Степанова Лариса Іванівнавчитель початкових класів. Криворізької гімназії №8 КМР

Номер слайду 2

УКРАЇНСЬКА МОВА29 квітня Розвиток мовлення«Вітаємо маму зі святом

Номер слайду 3

.29 квітня Розвиток мовлення Підготуйся до уроку

Номер слайду 4

Історія свята. Міжнародний день матері це день, присвячений вшануванню матерів та бабусь або жінок, що замінювали їх. Щороку відзначається у другу неділю травня. Це свято материнства та любові, доброти та сімейних цінностей, свято дітей та батьків. Це сімейне та суспільне свято, що дає можливість висловити вдячність за щоденну любов, турботу та зусилля матерів. Пронизане теплими почуттями, як теплі лагідні травневі дні, свято усіх мам нагадує нам про найважливішу людину у житті кожного. Буде травень - буде свято!Прийде гостей пребагато,Будуть квіти, всюди сміх,На столі смачний пиріг. Телефон наш не змовкає,Нас вітають, ми вітаємо.

Номер слайду 5

Асоціативний кущтясащукамішснечсоко хистаз олпетакказрастьді ясім’бовлюдитинство

Номер слайду 6

Анкета про маму{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Для дівчаток/ хлопчиків. Для хлопчиків1. Як звати твою маму?10. Що мамі вдається дійсно класно?2. Скільки років твоїй мамі?11. Що мамі не дуже вдається робити?3. Якого вона зросту?12. За що ти пишаєшся своєю мамою?4. Що робить твою маму щасливою і від чого вона сумує?13. Яка у мами улюблена їжа?5. Що мама найчастіше тобі говорить?14. Що ви робите з мамою разом?6. Що мама робить такого, від чого ти смієшся?15. Чим ви схожі з мамою?7. На кого була схожа твоя мама, коли була маленькою?16. Якби мама була героєм мультфільму, ким би вона була?8. Яке улюблене заняття твоєї мами?17. Що у вас з мамою різне?9. Що мама робить, коли тебе немає вдома?18. Звідки ти знаєш, що мама тебе любить?

Номер слайду 7

Чим привітаєте маму?12 травня2024 року

Номер слайду 8

. . . Довідка 1. Звертання до того, кому адресовано привітання:мила, люба, дорогенька, рідненька, найрідніша, найдорожча, кохана. 2. Слова вітання: щиро, від усього серця, від усієї душі, сердечно. 3. Побажання з нагоди свята: міцного здоров’я, радості, веселого бадьорого настрою,творчого натхнення, здійснення мрій, любові, добра. 4. Підпис того, хто вітає: з любов’ю, щиро, цілую, твій (твоя).

Номер слайду 9

РЕФЛЕКСІЯОціни свою роботу

Номер слайду 10

ЩОДЕННІ5 Перевірити роботу. Писати акуратно, старанно,правильно!

Номер слайду 11

Література Робочий зошит «Розвиток мовлення» для 3 класу. Відкриті джерела інтернет-ресурсів.

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
1 травня
Переглядів
144
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку