Презентація уроку алгебри 8 клас "Про І.Франка на уроках математики"

Про матеріал
Презентація до уроку Інтегрований урок математики, літератури, музики по темі «Квадратні корені.» 8 клас Мета. Повторити, узагальнити та систематизувати знання та вміння учнів по темі «Квадратні корені. Дійсні числа.». Повторити, закріпити та розширити знання учнів про життя і творчість І. Я. Франка; виховувати в учнів почуття патріотизму, любові до рідної землі, поваги до історичного минулого свого народу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Народився І. Я. Франко 28 вересня __________ року.Івася віддали до школи, коли йому було __________ років і вже через ____ днів навчився читати. В ________ років хлопець залишився без батька, а в _______ років і без матері.І. Я. Франко побував у Завалові у ________ році, а в Бережанах у ______ році. Повне зібрання творів письменника вмішене в ______ томах; нарис «Два образи у Завалівській церкві» надруковані у ____ томі. Помер І. Я. Франко ______ травня 1916 року.

Номер слайду 3

Щоб дізнатися, у якому році народився письменник, розв’яжемо приклад: Щоб дізнатись у скільки років малий Івась пішов у школу і через скільки днів він навчився читати, розв’яжемо наступні приклади: Але щоб взнати у скільки років він залишився без матері, а в скільки без батька ви повинні розв’язати наступний приклад і рівняння.

Номер слайду 4

З’єднайте частини висловів{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}У страху. Знай, коза,Слова ласкаві,Не лізь тути,Не зате вовка б’ють, що він сірий. Не микайся Грицю на дурницю,бо дурниця боком вилізе.а думки лукаві.а за те, що овечку з’їв.своє стійло.очі великі.куди твоя голова не лізе.

Номер слайду 5

В першому рядку таблиці записуєте числа, які у вас вийшли при розв’язувані завдань, а в другому букви, які їм відповідають. Два слова складуть ім’я персонажей кількох Франкових оповідань.

Номер слайду 6

А щоб дізнатися, коли письменник побував у Бережанах і Завалові, ми зупинилися на станції «Завалівська», відкриємо чарівну скриньку і прочинаємо підказки.

Номер слайду 7

Станції «Творча спадщина». Щоб проїхати її, необхідно виконати завдання. На станції «Безсмертна» ми проведемо математичну естафету.

pptx
Додано
28 березня 2019
Переглядів
670
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку