презентація "Віддалене навчання: виклики, досвід, висновки "

Про матеріал
Обговоривши та проаналізувавши виклики і досвід віддаленого навчання, радує той факт, що у багатьох педагогів знайшлась віра в себе і вони почали робити те, що мали робити, – встановлювати будь-який зв’язок зі своїми учнями, а далі вчитися вибудовувати дистанційне навчання: підвищувати цифрову грамотність, освоювати новий формат проведення уроків та освітні платформи, удосконалювати вміння у роботі з різними онлайн ресурсами.
Перегляд файлу

image

image

image

image


image

image

image

image

image

Дистанційна освіта - це можливість навчатися та отримувати необхідні знання віддалено від освітнього закладу. Водночас, педагог витрачає більше часу на підготовку до дистанційного уроку, а ні ж до звичайного.

imageimageДля того, щоб зробити процес навчання та підготовку до нього педагога багатостороннім створено Google Сайт для викладачів фізики і астрономії закладів ЗПТО Львівської області, на якому зібрані нормативні документи, методичні рекомендації та розробки, освітні програми, семінари, презентації, електронні підручники, бази освітніх ресурсів, новини, статті, посилання на різноманітний онлайн інструментарій тощо.

image

ВИСНОВКИ змінювати спосіб своєї роботи повинні

хотіти і учні, і педагоги;

змінювати потрібно підхід до викладання і навчання, а не лише матеріальне обладнання;

треба враховувати індивідуальні потреби учня(ниці) та застосовувати усі доступні для цього ресурси;

використовувати проміжний контроль — щоб відразу вносити корективи, коли виникають труднощі чи система не працює як слід;

imageчітко пояснити педагогам та учням особливості системи — щоб уникнути потенційних проблем переходу у суто онлайн- чи суто офлайн-формати.

image

pdf
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
16 січня 2022
Переглядів
220
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку