Презентація: "Віджимання (відтискання) на м"ячі Bosu".

Про матеріал
Презентація: Презентація: "Віджимання (відтискання) на м"ячі Bosu" розроблена для покращення проведення уроків фізичної культури.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Які м'язи працюють? .

Номер слайду 3

Крок 1. Покладіть м'яч Босу стороною півсфери вниз. Прийміть упор лежачи, руки по сторонам від платформи м'яча. Напружте м'язи кора і сідниці.

Номер слайду 4

Крок 2. Опускайтеся до тих пір, поки груди майже не торкнеться м'яча. Зробіть паузу, потім відіжміть і поверніться у вихідне положення якомога швидше.

Номер слайду 5

Задіяні м’язи: грудні м'язи, дельтоподібні м'язи, трицепс, абдомінальні м'язи.

Номер слайду 6

Поради. Тримайте спину прямою, а м'язи кора напруженими протягом усього вправи. У верхньому положенні випрямляйте руки повністю. Намагайтеся не розставляти лікті.

Номер слайду 7

Протипоказання і запобіжні заходи! Врахуйте, що віджимання дають велике навантаження на суглоби, тому їх не рекомендується виконувати, якщо у вас є проблеми з плечима. Протипоказано дані вправи в тому випадку, якщо ви недавно перенесли травму. Пам'ятайте, що сила зсуву в плечових суглобах збільшується при провалі вниз. Щоб запобігти можливій травмі, слідкуйте за кутом згину руки. Він не повинен бути більше 90 градусів. Існує ряд типових помилок, які загрожують порушенням техніки безпеки і втратою ефективності вправ. В їх числі наступні: - розведення ліктів не назад, а в сторони; - надмірно низькі провали; - округлення плечей і завалювання корпусом вперед; - виконання вправи в неповній амплітуді.

Номер слайду 8

Використані джерела: https://www.msn.com/ru-ru/health/exercise/strength/отжимания-на-одной-руке/ss-BBtTftu; https://tsn.ua/blogi/themes/health_sport/yak-pravilno-vidzhimatisya-vid-pidlogi-1330788.html.

Номер слайду 9

Презентацію розробив учитель фізичної культури, початкових класів та Захисту Вітчизни “Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Полтавської міської ради Полтавської області” Бардін А.О.

Номер слайду 10

ppt
Додано
5 серпня 2020
Переглядів
678
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку