Презентація. "Виховна бесіда з техніки безпеки у воєнний час"

Про матеріал
Презентація до виховного заходу "Проведення інструктажу з техніки безпеки життєдіяльності та охорони здоров’я у воєнний час" направлена на попередження та ознайомлення дітей з основними небезпеками та ризиками для життя та здоров'я в умовах бойових дій
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховна бесіда з техніки безпеки у воєнний час

Номер слайду 2

Проведення інструктажу з техніки безпеки життєдіяльності та охорони здоров’я під час осіннього періоду 2022 року для учнів 6-А класц

Номер слайду 3

ВСІ ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ{5 FD0 F851-EC5 A-4 D38-B0 AD-8093 EC10 F338}Правила поведінки на уроках. Правила поведінки під час перерви. Правила особистої гігієни, праця, фізкультура. Рекомендації до зовнішнього вигляду учню. Правила поведінки учнів на уроках. Загальні правила безпечної поведінки для учнів. Моральний кодекс класу7 правил поводження в класіПрава та обов’язки учнів. Кодекс честі учня. За принципами Декларації прав дитини. Пам’ятка молодого громадянина України. Загальні правила для учнів. Правила поведінки на природіІнструкції з техніки безпеки на уроках образотворчого мистецтва та трудового навчанняІнструкція з охорони праці під час проведення навчальних занятьв спортивному залі та на спортивних майданчикахІнструкціяз пожежної безпеки при проведенні екскурсій і туристичних походів до лісуІнструкція з охорони праці під час занять гімнастикою.Інструкція з охорони праці під час занять плаванням.Інструкція з охорони праці під час занять легкою атлетикою.Інструкція з охорони праці під час занять спортивними іграми.Інструкція з охорони праці при проведенні спортивно-масових заходів.Інструкціяз охорони праці при проведенні екскурсій, туристичних походів,культпоходів у театр та кінотеатрІнструкціяз охорони праці при проведенні масових заходів у навчальних закладахІнструкція з охорони праціпід час проведення навчальних занять у кабінеті інформатики.Інструкція з охорони праці при перевезенні організованих груп дітей автомобільним і залізничним транспортом.        

Номер слайду 4

Пам’ятка молодого громадянина України1.   Де б ти не був, з ким би ти не зустрічався, щоб не робив – пам’ятай, що ти вільний громадянин вільної держави України. Для її зміцнення і розвитку повинен кожним своїм кроком, словом і поглядом сприяти злагоді, порозумінню і розквіту своєї землі й народу.2.     У своєму повсякденному житті неухильно дотримуйся загальноприйнятих заповідей, які складають основу духовності української нації.3.     Повсякчас сприяй відродженню духовних цінностей народу, постійно набувай ґрунтовних знань зі своєї історії, культури, традицій.4.     У себе та в своїх близьких постійно виховуй такі риси як патріотизм,чесність, мужність, терпимість до недоліків товариша, наполегливість у їх усуненні, що вестиме до зближення, об’єднання людей, розвитку почуття родинності.5.     Чесно і добросовісно трудись на благо зміцнення державності України.6.     Пам’ятай дні великих змагань за нашу соборність. Будь завжди готовим стати на захист цілісності української держави, її кордонів і народу, відчуй гордість від того, що ти є спадкоємцем боротьби за справу Володимирова тризуба і синьо-жовтого знамена.7.     Засуджуй байдужість, зраду державних інтересів України.8.     Завжди дбайливо стався до державного і приватного майна, охороняй екологічне середовище, раціонально використовуй природні ресурси.9.     Серцем відчуй єдність з державою, яка про тебе піклується і яку ти зміцнюєш.

Номер слайду 5

За Принципами Декларації прав дитини: Любий друже!Ти — дитя свiту. Хто б не були твої батьки, де б не жили i у що б не вiрили, ми поводитимемося з тобою як iз рiвним собi. Ти гiдний того, щоб отримати все найкраще з того, що може дати свiт. Нехай у тебе буде iм ‘я i земля, яку ти можеш назвати своєю. Ти не повинен мерзнути i в тебе має бути дах над головою. Ми забезпечимо тебе їжею та мiсцем для iгор, дамо необхiдний догляд. Ми дали тобi змогу жити в сiм‘ї, ходити до школи. Ми добре навчатимемо тебе, щоб ти мiг бути щасливим i плiдно прожити своє життя. У важку годину ми будемо першими, хто тобi допоможе. Майбутнє свiту залежить вiд тебе. Ми захищатимемо тебе, дитино, вiд жорстокостi й вiд тих, хто з тобою погано поводиться. Ти ростимеш в умовах терпимостi, свободи i любовi i, коли пiдростеш, станеш разом iз ровесниками гарантом миру i розумiння мiж народами, гарантом майбутнього для дiтей свiту. 

Номер слайду 6

Кодекс честі учня— Вчитися не заради оцінки, а для здійснення гуманних, патріотичних цілей і досягнень.— Направляти свою навчальну діяльність на глибоке оволодіння знаннями з основ наук, бути ініціативним, самостійним, найповніше виявляти себе.— Дотримуватися вимог школи, правил внутрішнього розпорядку, гідно вести себе.— Бути ввічливим у спілкуванні з товаришами, учителями, старшими людьми, шанобливо ставитися до батьків.— Турбуватися  про молодших.— Виявляти милосердя.— Дбати про пристойний зовнішній вигляд, власну гігієну.— Не допускати куріння, не вживати спиртних напоїв, наркотичних засобів.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Правила поведінки під час повітряної тривоги

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Загроза!!!!Ще у перші дні війни Національна поліція України попередила про виявлення на території нашої країни протипіхотних мін, так званих метеликів. Вони невеликі, пластмасові, бувають яскравого кольору — через це діти можуть сприймати їх за іграшку. Також ворог розкидає реальні дитячі іграшки, смартфони та інші цінні речі, начинені смертельно небезпечною вибухівкою.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Введіть собі за правило: не чіпати сторонні предмети!!!важливо бути пильними і не торкатися підозрілих предметів або покинутих іграшок, телефонів, побутових речей тощо. Запам’ятайте, що у разі, якщо помітите щось підозріле, маєте негайно повідомити про це комусь із дорослих. Запам’ятайте, що ні в якому разі не можна не тільки чіпати ці предмети, а й наближатися до них чи кидати в них чимось. Вибухівкою може бути начинена навіть «звичайнісінька» на вигляд кулькова ручка.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ознаки замінованих територій Це можуть бути сигнальні стрічки, дротяні розтяжки (зазвичай на рівні колін), знаки з черепом та кістками, а також з написом: “УВАГА, МІНИ!”, “DANGER MINES!”, “ВНИМАНИЕ, МИНЫ!”. Водночас заміновані ділянки можуть не мати ніяких позначок. Тому запам’ятайте, що необхідно уникати й ділянок, які перелічені у попередньому пункті.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Будьте в безпеціМирного неба нам всім !!! Дякую за увагу

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Пашаєва Тетяна Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 березня 2023
Переглядів
3404
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку