презентація виховного заходу на тему:"Гордиться серце -- слава Україні. Героям слава – журиться душа…" до дня пам'яті загиблих на Майдані героїв України.

Про матеріал
Презентація до виховного західу до дня пам'яті загиблих на Майдані героїв Українина тему: «Гордиться серце -- слава Україні.Героям слава – журиться душа…» Рекомендовано класним керівникам для проведення тематичних виховних годин у старшій школі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховний захід до дня пам'яті загиблих на Майдані героїв Українина тему: «Гордиться серце -- слава Україні. Героям слава – журиться душа…»МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИУПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇДНЗ “Малинський професійний ліцей”Підготувала: кл.керівник Духопела О. В.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані героями України.​Ці люди віддали найцінніше, що в них було, задля нас із вами. А таке не забувається…Небесна сотня, нові герої України. Вони полягли за нас і довели, що такої неоднорідної але єдиної держави у світі немає. Звичайно , їм було б краще і комфортніше там де мир і тепло. Але така вже є доля героїв…

Номер слайду 4

Шкереберть усе життя !І гасло – перемога чи смерть, бо рабів до раю не пускають !

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Вшануймо тих батьків, які ніколи не дочекаються сина; ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка; ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня. І, при всіх намаганнях допомогти – словом, ділом, грішми – ми ніколи не зможемо полегшити їхні страждання.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Трагічні дні , в скорботі Україна!І біль наш вже відчула вся земля. А десь далеко у висотах синіх. Небесна сотня з Богом розмовля.І Бог їх душі лагідно приймаєДля праведних немає забуття Ми знаємо – герої не вмирають!Дарує небо вічне їм життя.І ми уже не ті, немає безтурботнихІ нас не поневолити Москві!Прислухайтесь , іде небесна сотняІдуть майдану вічні вартові!Пісня …

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні. Сьогодні варто згадати про всіх, хто віддав своє життя впродовж останніх років. І згадувати надалі, завжди, хоча б для того, аби не допустити чогось подібного в майбутньому. Адже ці події багато що прояснили, відкрили багатьом очі, розставили все по своїх місцях. І якщо правильно скористатись цим досвідом, ми справді можемо побудувати незалежну і процвітаючу державу. Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях…  (пісня)

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилімо голови. Нехай світло цієї свічки буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості пожертвував собою. Вони повинні жити в нашій пам’яті !

Номер слайду 22

pptx
Додано
8 лютого 2021
Переглядів
1766
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку