Презентація "Використання Coggle.it для побудови ментальних карт на уроках або позакласних заходах"

Про матеріал
Використання Coggle.it для побудови ментальних карт на уроках або позакласних заходах для здобувачів освіти
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання Coggle.it для побудови ментальних карт на уроках та позакласних заходах. Кішко Ксенія Вікторівна

Номер слайду 2

Мозок любить барвисті картинки, а тут він ще й зі змістом, подвійно приємні ласощі для учнів.Іноді доводиться одночасно утримувати в пам'яті таку кількість інформації, що запам'ятати її і тим більше використовувати дуже складно. І все ж є спосіб полегшити собі життя. Просто складіть ментальні карти.

Номер слайду 3

Ментальні карти – це унікальна технологія роботи з інформацією, спосіб зображення процесу загального системного мислення за допомогою схем, діаграм, на якій відображено слова, ідеї, завдання або інші елементи, розташовані радіально навколо основного слова або ідеї.

Номер слайду 4

Coggle - це онлайн інструмент для створення і спільної роботи над майндкартамі. Він працює в вашому браузері: нічого не потрібно ні завантажувати, ні встановлювати.

Номер слайду 5

Навчання Максимальна віддача від прочитання книг підручників. Конспектування лекцій. Мозковий штурм Презентації ВИКОРИСТОВУЮТЬ КАРТИ ДЛЯ НАСТУПНИХ ЦІЛЕЙ: Складання списків справ Проведення тренінгів. Розвиток інтелектуальних здібностей Написання рефератів, курсових, дипломів

Номер слайду 6

ПЕРЕВАГИ КАРТ:Інформацію записувати легше, швидше і менше за обсягом. При читанні карти видно взаємозв'язки в інформаційному блоці, структуру і логіку. При використанні ментальних карт людина розвиває мислення (творче та логічне), пам'ять і уяву. Ми запам'ятовуємо інформацію відразу, більш якісно та у великих обсягах Менший час можна надати більше інформації, кращої для розуміння й запам’ятовування

Номер слайду 7

За що б ви не взялися: складання записів, проведення мозкового штурму, планування, або створення чогось неймовірно креативного - все це дуже легко зробити, визуализируя інформацію і використовуючи Coggle.

Номер слайду 8

Роботи учнів

Номер слайду 9

Роботи учнів

Номер слайду 10

Роботи учнів

Номер слайду 11

Роботи учнів

Номер слайду 12

Роботи учнів

Номер слайду 13

Роботи учнів

pptx
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 11 клас (Лисенко Т.І., Ривкінд Й.Я., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
13 лютого 2019
Переглядів
1574
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку