Презентація інноваційного проєкту "Створення та розвиток власного YouTube-канал викладачем"

Про матеріал
YouTube-канал викладача професійно-теоретичної підготовки – це не лише додаткова опція для дистанційної роботи зі здобувачами освіти, але й можливість перетворити свої знання та викладацький досвід на матеріали, що будуть доступні широкому колу глядачів. Створені відеоконтенту викладач може використовувати не один рік, а варіанти розміщення в загальному доступі або в доступі за посиланням дозволяють регулювати аудиторію, що переглядатиме завантажені викладачем відеоматеріали.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створення та розвиток власного You. Tube-канал викладачем. Київське вище професійне училище будівництва і дизайну. Підготувала: викладач професійно-теоретичної підготовки Наталія МАЛЕЦЬ

Номер слайду 2

Назвіть, на вашу думку, найуспішніші сайти України

Номер слайду 3

Дослідницька компанія «Kantar Україна» опублікувала Топ-25 найпопулярніших сайтів в Україні за 2022 рік. 

Номер слайду 4

У Топ-3 увійшли незмінні лідери: сайти Google, You. Tube і Facebook. Тому використання You. Tube для навчання, зберігання та розповсюдження навчального відеоконтенту є надзвичайно актуальним.

Номер слайду 5

СЛЕНГ Уои. Ти. Ьера. Прев'ю - заставка для відео.Інтро - невеличке відео, яке ставлять на початку показу. Sео-оптимізація - комплекс дій для підняття позицій каналу. Клікбейт - маніпулятивний заголовок. Творча студія - сторінка для керування каналом.

Номер слайду 6

Переваги You. Tube: Швидкий доступ до відеоматеріалів;Можливість створення власного каналу для навчання здобувачів освіти;Економія власного часу, зручність;Можливість у будь-який момент надати посилання на свої відеоуроки або відеолекції ;Безлімітне та безкоштовне збереження відеоматеріалів.

Номер слайду 7

Переваги You. Tube: Швидкий доступ до відеоматеріалів;Можливість створення власного каналу для навчання здобувачів освіти;Економія власного часу, зручність;Можливість у будь-який момент надати посилання на свої відеоуроки або відеолекції ;Безлімітне та безкоштовне збереження відеоматеріалів.

Номер слайду 8

Авторизація в You. Tube. Для роботи з You. Tube-каналом здійсніть вхід в свій обліковий запис Google. Після авторизації перейдіть до You. Tube через меню додатків Google у верхньому правому куті сторінки.

Номер слайду 9

Створення власного You. Tube–каналу. Після входу на сайт натисніть на іконку з зображенням акаунту та у спадному меню оберіть опцію «Створити канал». Для продовження роботи у вікні, що відкриється, натисніть на кнопку “Почати”.

Номер слайду 10

Створення власного You. Tube–каналу. Оберіть назву Вашого каналу. Ви можете використати Ваше ім’я або скористатися іншою назвою. Рекомендуємо використовувати ПІБ на каналі, створеному в академічних цілях, адже здобувачі освіти та колеги ідентифікують Вас за прізвищем та іменем. Крім того, такий підхід до назви робочого каналу сприятиме розвитку Вашого професійного бренду викладача.

Номер слайду 11

Створення власного You. Tube–каналу. Ви можете персоналізувати Ваш канал одразу, додавши фото профілю, обкладинку та додаткову інформацію, або зробити це пізніше.

Номер слайду 12

Завантаження відео на канал You. Tube. Для початку роботи з відео Вам необхідно перейти в You. Tube Студію. Для цього натисніть на іконку з іменем у верхньому правому кутку та оберіть відповідну опцію. У верхній частині екрану праворуч з’являться кнопки, за допомогою яких можна завантажити відео на канал.12

Номер слайду 13

Завантаження відео на канал You. Tube. У вікні, що з’явилося, натисніть на кнопку “Вибрати файли” та оберіть відео, яке Ви хочете додати.

Номер слайду 14

Завантаження відео на канал You. Tube. Додайте назву та опис, щоб надати глядачам інформацію про тематику Вашого відео. Кількість символів в назві обмежена (100 символів), тому сюди варто включити коротку назву уроку та ПІБ викладача, а детальні відомості (наприклад, дисципліна, мета, тип уроку, рекомендована література, тощо) додати в поле “Опис”. Також можна додати значок відео (зображення, створене в будь-якому редакторі), що сприятиме кращій візуалізації змісту відео. Автоматично в якості значка відео завантажується кадр з даного відео.

Номер слайду 15

Завантаження відео на канал You. Tube. Обов’язковою опцією є зазначення, чи призначений контент відео для дітей. Вкладка “Елементи відео” дозволяє рекламувати схожий контент, але її заповнення не є обов’язковим.

Номер слайду 16

Завантаження відео на канал You. Tube. На останній вкладці “Видимість” оберіть, хто може переглядати відеоматеріал. Приватне – відео можете переглядати лише Ви та обрані Вами користувачі;Не для всіх – відео можуть дивитися користувачі, які мають посилання (не відображається на сторінці Вашого каналу та недоступне для пошукових механізмів You. Tube);Для всіх – відео доступне всім користувачам You. Tube. Для збереження відео на каналі натисніть кнопку “Зберегти”.

Номер слайду 17

Надання доступу до відео. Для надання доступу до відео у You. Tube оберіть вкладку “Контент” в лівій частині екрану. Після цього відкриється список завантажених на Ваш канал відео.

Номер слайду 18

Скопійоване посилання Ви можете надіслати здобувачам освіти

pptx
Додав(-ла)
Малець Наталія
Додано
17 січня 2023
Переглядів
879
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку