Презентація "Використання онлайн-ресурсів для створення завдань на уроках хімії"

Про матеріал
Даний матеріал допоможе вчителю швидко та якісно підготуватися до уроку. Користуючись даною презентацією можна створювати різні типи завдань до уроків та організувати якісне проведення будь-якого уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Використання онлайн-ресурсів для створення завдань на уроках хімії. Вчитель хімії Зіньківського ліцею ім. М. К. Зерова. Ольхова Ю. Ю.

Номер слайду 2

СЕРВІСИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВІДЕОЗВ’ЯЗКУ Можливості:проводити онлайн-конференції з відео високої якості і запрошувати учасників ; записувати як свої звернення, так і спільні розмови; під час конференцій можна демонструвати матеріали на робочому столі свого ПК. ZOOMGoogle Meet Можливості: необмежений час на дзвінки; розпочати відеодзвінок, а потім поділитися посиланням або кодом та запросити людей електронною поштою; створити або приєднати до Google Meet і додати до 250 учасників на відеодзвінок.

Номер слайду 3

Онлайн-ресурси Ptable https://ptable.com/Періодична таблиця з динамічними макетами із зазначенням назв, електронної конфігурації, ступенів окиснення, візуалізацією орбіталей.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Онлайн-ресурси Learning. Apps https://learningapps.org/Онлайн-сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Він є конструктором для розробки, зберігання інтерактивних завдань з різних предметних дисциплін, за допомогою яких учні можуть перевірити і закріпити свої знання в ігровій формі.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Онлайн-ресурси GO-LAB https://www.golabz.eu/Найбільша безкоштовна колекція онлайн-лабораторій з хімії, фізики, математики, біології, географії та інших дисциплін. (Сервіс має англомовний інтерфейс, для зручності та перекладу, можна скористатись вбудованим перекладачем вашого браузера).

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Онлайн-ресурси Classtime  https://www.classtime.com. Онлайн-сервіс дозволяє проводити тестування у реальному часі та одночасно аналізувати активність і успішність учнів. Для створення онлайн-тестів знадобиться декілька хвилин.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Онлайн-ресурси. Оnline Test Pad https://onlinetestpad.com/ua. Безкоштовний багатофункціональний сервіс для проведення навчання і тестування онлайн. Можна створювати інтерактивні завдання у вигляді тестів, логічних ігор, кросвордів, квестів тощо.

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Онлайн-ресурси. ARBook https://arbook.info/Мобільний додаток, ціла віртуальна лабораторія, завдяки якій кожна дитина (і не тільки) може провести шкільні експерименти будь-де.

Номер слайду 26

Онлайн-ресурси. Kahoot! https://kahoot.it. Призначений для ігрової форми навчання. Він дозволяє перевіряти розуміння навчального матеріалу, проводити дискусії, голосування та анкетування. Зручний інтерфейс адаптований українською мовою.

Номер слайду 27

Онлайн-ресурси. PHEThttps://phet.colorado.edu/uk/Інтерактивні симуляції для природничих наук і математики

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Онлайн-ресурси. Moza. Bookhttps://www.mozaweb.com/uk/Інтернет-сервіс, що забезпечує інтерактивне навчання. У ресурсі розміщені різні 3 D-моделі, цифрові уроки, ігри. Даний інтерактив розрахований на велику кількість предметів, в тому числі й хімія.

Номер слайду 32

Онлайн-ресурси. Wordwallhttps://wordwall.net. Онлайн-сервіс можна використовувати як для створення інтерактивних завдань, так і для друку. Більшість шаблонів доступні як в інтерактивній, так і в друкованій версії.  Їх можна використовувати як доповнення до інтерактиву або як окрему діяльність.

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Онлайн-ресурси. Padlet http://Padlet.com/Онлайн-дошка для організації спільної роботи учнів із різним контентом, збереження результатів роботи,додавання документів різних форматів.

Номер слайду 36

Онлайн-ресурси. Lino it http://linoit.com/Онлайн-дошка для роботи з нотатками, стікерами, фото, відео, організованими в один віртуальний стіл.

Номер слайду 37

Linoit-безкоштовний сервіс, що функціонує в режимі онлайн. Це віртуальна онлайн-дошка спільного використання. Даний веб-сервіс надає величезні можливості для колективної роботи учнів, як під час уроку так і поза ним, дозволяє розміщувати стікери з необхідними записами, зображеннями, відеороликами, посиланнями на файли різних форматів. Для зручності роботи з сервісом рекомендується використовувати браузер Google Chrome, де можна увімкнути автоматичний переклад сторінок.

Номер слайду 38

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Хімія, Презентації
Додано
26 жовтня 2023
Переглядів
430
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку