Презентація "Використання онлайн-ресурсу «На Урок» в освітньому процесі"

Про матеріал
Функціонал тестування на платформі "На Урок" для вчителів професійно-технічної освіти (фотофіксація)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання онлайн-ресурсу «На Урок»в освітньому процесіВикладач професійно-теоретичної підготовки. Світлана КРИЖАНІВСЬКАКомунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти "Київський професійний коледж цивільного будівництва"

Номер слайду 2

Шановні колеги, сьогодні я розповім про створення тестів та використанню їх в освітньому процесі. У світлі сучасних вимог до дистанційного навчання актуальним стає питання про те, як об'єктивно оцінити знання здобувачів освіти (в класі, домашнє завдання, тему...), питання про те, як об'єктивно оцінити знання здобувачів освіти (в класі, за темою...) ), актуальним стає питання про те, як об'єктивно оцінити їх. Одним із методів оцінювання є тестування. Онлайн-сервіс "На урок" надає таку можливість.

Номер слайду 3

На Урок - це безкоштовний багатофункціональний сервіс для вчителів України, який містить інтерактивні завдання для контролю знань та активного залучення учнів до роботи в кабінеті та вдома.

Номер слайду 4

Сертифікація. Створюючи тести для здобувачів освіти та викладачів, батьків/опікунів здобувачів освіти, можна отримати Сертифікати базового рівня, рівня «Практик», «Експерт», «Інноватор» виконавши певні умови.

Номер слайду 5

Можливості онлайн-тестів «На Урок»: Робота в режимі реального часу. Формування матеріалів для тематичного контролю знань, для інтерактивної взаємодії під час уроку. Оцінювання роботи за 12-бальною, відсотковою та індивідуальною шкалою. Трансформація будь-якого тесту у флеш-картки або у формат гри «Відповідності». Використання власних тестів або 2 млн онлайн-тестів колег, які зберігаються в БібліотеціМожливість трансформації шрифтів для дітей з дислексією. Збереження результатів тестувань в особистому кабінеті вчителя з можливістю їх експорту. Покрокові інструкції та Служба підтримки для ефективної роботи з сервісом.

Номер слайду 6

Створення тестів

Номер слайду 7

Створення тестівІнтерактивні завдання для контролю знань та засвоєння вивченого матеріалу.

Номер слайду 8

Створення тестів на відповідність

Номер слайду 9

ФЛЕШ-КАРТИ

Номер слайду 10

Помічник АІ

Номер слайду 11

Помічник АІ

Номер слайду 12

Помічник АІ

Номер слайду 13

Помічник АІ

Номер слайду 14

Створенні тести за допомогою АІ

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
10 січня
Переглядів
77
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку