Презентація "Використання потенціалу інформаційно-освітнього простору району, навчального закладу у вихованні громадянина-патріота"

Про матеріал
Презентація до виступу на тему: "Використання потенціалу інформаційно-освітнього простору району, навчального закладу у вихованні громадянина-патріота"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання потенціалу інформаційно-освітнього простору району, навчального закладу у вихованні громадянина-патріота. Підготувала: Думенко В. ГПедагог-організатор Роздольського ЗЗСО І-ІІ ступенів

Номер слайду 2

Інформаційно-освітній простір – це «системно-організована сукупність засобів апаратно-програмного, організаційно-методичного забезпечення, орієнтованого на задоволення потреб користувачів в інформаційних послугах і ресурсах освітнього характеру»

Номер слайду 3

Ø розробка, апробація та застосування сучасних ІКТ- технологій у виховному процесі;Ø створення єдиного інформаційного простору закладу освіти з подальшою інтеграцією його в систему відкритої освіти;Ø розробка технологій застосування окремих складових інформатизації та механізму створення і користування базами даних;Ø забезпечення мультимедійного супроводу занять та заходів на основівикористання ресурсів мережі Інтернет);Ø упровадження заходів, спрямованих на розвиток комунікації, навичок роботи в групі, самопрезентації, ораторського мистецтва школярів;Ø створення шкільного середовища, що сприятиме прагненню учнів до самопізнання, самоаналізу, саморозвитку. ЗАВДАННЯ:

Номер слайду 4

«Все, що рідне, хай нам буде найдорожче і святе, рідна віра, рідна мова, рідний край наш над усе!»Перший урок

Номер слайду 5

1 Любить і поважає рідну мову, має культуру думки. Любить свою Батьківщину та народ.23 Дотримується духовних, правових, загальнолюдських законів. Має бажання до поглиблення та розширення знань про традиції та культуру свого народу.45 Прагне до діяльності, яка принесе користь Батьківщині. Модель“Громадянин – патріот України”

Номер слайду 6

«Казко-терапія» «Сходинки поколінь» «Піско-терапія» «Народний музика» Конкурс мініатюр«В гостях у казки»

Номер слайду 7

Алея пам'яті предків. Похід вихідного дня «Український куліш»Конкурс «Наш пошук і творчість – тобі Україно!»Заочна подорож в історію формування Красноградщини

Номер слайду 8

Призерка конкурсу малюнків від Слобожанського АГРО

Номер слайду 9

Хвилина пам'яті «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану»

Номер слайду 10

Вшанування пам'яті жертв голокосту

Номер слайду 11

Національний патріотизм передбачає насамперед історичну пам’ять. Пам’ятаймо хто ми, чиїх батьків,будьмо великими Українцями!

Номер слайду 12

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 жовтня 2020
Переглядів
360
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку