Презентація "Використання віртуальної цифрової стіни PADLET при дистанційному та змішаному навчанні"

Про матеріал
Презентація «Використання віртуальної цифрової стіни PADLET при дистанційному та змішаному навчанні» містить відповіді на запитання:  Що таке Padlet?  Як та для чого можна застосовувати цифрову стіну Padlet?  Що можна розміщувати на цифровій стіні Padlet?  Як розпочати роботу в Padlet?
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Уляна Блендей, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області

Номер слайду 2

* Padlet – віртуальна цифрова стіна, на якій можна розміщувати документи, покликання, відеоролики, зображення тощо. Безплатна версія дозволяє створити 3 стіни. Надати доступ до Padlet можна за допомогою покликання чи QR коду. Що таке Padlet?

Номер слайду 3

* Як та для чого можна застосовувати цифрову стіну Padlet? Сервіс Padlet можна застосовувати: – як майданчик  для розміщення навчальної інформації; – для спільного або індивідуального виконання  домашнього завдання;  – як місце для збирання інформації, ідей для проектів та їх обговорення; – для „мозкового штурму”, на етапі  узагальнення та систематизації знань.

Номер слайду 4

* Що можна розміщувати на цифровій стіні Padlet? Завантажувати документи з ПК. Завантажувати документи з Google диску (зміни у документі будуть відображатися на стіні). Розміщувати презентації, фото, відео. Розміщувати Інтернет покликання. Створювати місця для коментарів та для малювання.

Номер слайду 5

* Cтворену дошку можна: - розмістити в соціальних мережах; - зберігати у вигляді електронного документа у форматах PDF, Exel; - відправити електронною поштою; - вставити у власну сторінку або блог за допомогою html-коду; - використовувати мобільну версію з QR кодом.

Номер слайду 6

* Як розпочати роботу в Padlet?

Номер слайду 7

*

Номер слайду 8

*

Номер слайду 9

*

Номер слайду 10

*

Номер слайду 11

*

Номер слайду 12

* Модифікувати

Номер слайду 13

*

Номер слайду 14

*

Номер слайду 15

*

Номер слайду 16

* Додати матеріал

Номер слайду 17

*

Номер слайду 18

*

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
4 травня 2021
Переглядів
600
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку