Презентація виступу "Новітні форми та методи роботи з учнями"

Про матеріал
Новітні форми та методи роботи з учнями, спрямовані на формування в учнів стійкої мотивації до трудового способу життя, що використовуються на уроках трудового навчання, 8-9 класи, презентація до виступу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Новітні форми та методи роботи з учнями, спрямовані на формування в учнів стійкої мотивації до трудового способу життя, що використовуються на уроках трудового навчання в ЕНВК «ЗНЗ-МНВК» 

Номер слайду 2

Творчість – це не сума знань, а особлива спрямованість інтелекту,особливий зв’язок між інтелектуальним життям особистості і прояви її сил в активній діяльності. В. Сухомлинський

Номер слайду 3

Трудове навчання є важливим, дидактичним процесом, на результативність якого впливає велика кількість чинників. Одним з яких є професійна готовність і обізнаність вчителя трудового навчання.

Номер слайду 4

Основним джерелом виявлення нових форм і методів навчання є сукупність педагогічного досвіду. Головною метою трудового навчання є формування творчої особистості учня, розвитку його здібностей, обдарувань, наукового світогляду.

Номер слайду 5

Отже, формування творчої компетенції учнів  дає   можливість: Сприяти усвідомленню учнями значущості ролі технологій як практичного втілення наукових знань. Реалізувати здібності та інтереси учнів у сфері проектно-технологічної діяльності та технічної творчості. Створювати умови для самореалізації та професійного самовизначення кожного учня. Оволодівати вміннями оцінювати власні результати предметно-перетворювальної діяльності та рівня сформованості ключових і предметних компетентностей.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кучмук Людмила Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
19 лютого 2020
Переглядів
766
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку