Презентація. Володимир Винниченко. Цікава історія з життя письменника. “Федько – Халамидник”. Художня розповідь про дивовижного хлопчика Федька.

Про матеріал

Ознайомити учнів з цікавими сторінками життя В.Винниченка; зацікавити дитину прочитати оповідання; вміння давати власну оцінку прочитаному, формувати моральні цінності.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

, вчитель вищої категорії Глухівського НВК Томаківського району. Володимир Винниченко. Цікава історія з життя письменника. “Федько – Халамидник”. Художня розповідь про дивовижного хлопчика Федька. Буртняк Світлана Григорівна

Номер слайду 2

Ти зможеш сьогодні добре працювати на на уроці!Ти - особистість творча!Я бажаю тобі успіхів у твоїй роботі! Ти знатимеш цікаві епізоди з життя письменника;Зможеш аналізувати епічний твір;Коментуватимеш риси характеру Федька, що вирізняють його з кола друзів. БАЖАЮ ТОБІ УСПІХІВ !!! Мій Юний Друже !

Номер слайду 3

Біографічні відомості письменника Володимира Винниченка

Номер слайду 4

А чи знаєш ти, що…

Номер слайду 5

Попрацюй за підручником1)Автор Т. К. Дудіна, А. О. Панченков. Біографічні відомості на сторінках 76 – 77.2)Що нового ти дізнався?3)Як пройшло його дитинство?4)У скільки років написав свій перший літературний твір? Яку він мав назву?5)В яку країну виїхав письменник?Поміркуй!Як ти вважаєш, чому діти, хоч і розуміють, що говорити неправду – погано, все ж таки обманюють?

Номер слайду 6

Якого ти бачиш Федька на початку твору та вкінці?Як ти ставишся до його поведінки?А кого б ти хотів у друзі: Федька чи Толю?Прочитай оповідання “ Федько – Халамидник” Зверни увагу! Ось і закінчився наш урок. За роботу по заслузі Щиро дякую тобі, Мій друже!!!

pptx
Додано
24 липня 2018
Переглядів
4381
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку