Презентація "Вплив позакласної роботи на підвищення рівня мотивації учнів"

Про матеріал

У презентації "Вплив позакласної роботи на підвищення рівня мотивації учнів" представлено слайди з власного досвіду. Може бути використана вчителями як зразок створення презентації у свої роботі.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вплив позакласної роботи на підвищення рівня мотивації учнів у вивченні мови

Номер слайду 2

Тиждень англійської мови є однією із ефективних форм позакласної роботи

Номер слайду 3

Позакласні заходи: сприяють підвищенню інтересу учнів до вивчення мови; розширюють словниковий запас та кругозір учнів; охоплюють проблеми й питання, які виходять за межі шкільної програми; поглиблюють соціокультурні знання; розвивають творчі здібності учнів; дають можливість учням проявити себе, повірити у свої сили.

Номер слайду 4

Вчитель повинен: Підготувати учнів до участі в заході Удосконалювати їхню вимову, правопис, знання алфавіту та правил Навчати учнів поводитись на сцені Потурбуватися про належний музичний супровід, плакати, малюнки, костюми та декорації Запросити на свято вчителів, батьків та усіх бажаючих

Номер слайду 5

Я прагну: показати, що учні засвоїли з англійської мови за час навчання; сприяти переходу лексики з пасивного запасу до активного; розвивати мовленнєві здібності та вміння працювати в команді; розвивати пізнавальний інтерес учнів; формувати культуру спілкування; прищеплювати любов до традицій та звичаїв народу,мова якого вивчається; виховувати почуття самостійності й вміння долати труднощі.

Номер слайду 6

План проведення тижня іноземних мов Понеділок Радіоанонс – коротко про тиждень іноземних мов Вітальний подарунок Вівторок Нестандартний урок (казка “Королівство англійської граматики”)

Номер слайду 7

Середа Відкритий виховний захід “Cinderella” (in the modern style) Четвер Урок-презентація “Miss Great Britain” П'ятниця Підбиття підсумків тижня Випуск іноземних газет

Номер слайду 8

Підготовка до свята

Номер слайду 9

Шкільний радіовузол

Номер слайду 10

Урок-презентація

Номер слайду 11

Інсценізація казки

Номер слайду 12

Узагальнюючий урок за темою “ “Їжа”

ppt
Додано
7 серпня 2018
Переглядів
903
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку