Презентація "Вплив реклами"

Про матеріал
Даний матеріал буде корисний учням 3 класу, він чітко і гарно розкриває суть реклами,її призначення і для вона взагалі необхідна.т
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема. Вплив реклами на рішення людини. Види реклами.

Номер слайду 2

Обладнання: листки А4, ручки, книжка «Основи здоров’я», смайлики, клеючі листівки. Тип уроку: урок з елементами тренінгу. Хід уроку. Організаційний момент. Привітання. Кожен має назвати своє ім’я і при цьому зробити певний жест.2. Актуалізація чуттєвого досвіду і мотивація навчальної діяльності учнів. Вправа «Очікування»«Пісочний годинник»Учасники на піщинках пишуть свої очікування і прикріплюють до верхньої частини годинника.

Номер слайду 3

Метод «Гронування» Назвіть позитивні і негативні сторони реклами.

Номер слайду 4

Реклама – це інформація про товари, послуги, організації, ідеї, явища життя, яка поширюється будь-якими засобами і в будь-якій формі, спрямована на те, щоб зацікавити в рекламованому об’єкті чи послузі.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Види реклами Комерційна Соціальна

Номер слайду 8

Комерційна реклама. Інформує про товари або види послуг. Спонукає придбати рекламовані товари, користуватися рекламованими видами послуг. Виробник - рекламодавець прагне продати більше товарів, щоб збільшити прибуток, розширити ринок збуту, забезпечити попит.

Номер слайду 9

Соціальна реклама. Привертає увагу до проблем суспільства. Один із засобів переконати в чомусь людей або змінити їхнє ставлення до певної проблеми. В такій рекламі не повинні згадуватися конкретна продукція та її виробники.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Технологія «Акваріум»Давайте подумаємо,на яку аудиторію розрахована соціальна і комерційна реклама?

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Домашнє завдання Спробуєте самостійно створити рекламу певного продукту: Малину;Молоко;Своє село/місто для іноземців;Здоровий спосіб життя;Своє хобі.

Номер слайду 19

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
24 лютого 2023
Переглядів
578
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку