Урок-презентація тренінгу 8 клас з тестовими завданнями які дають можливість закріпити знання учнів з тем:
- культура харчування, технологія приготування страв;
- догляд за житлом;
- торгівля, види магазинів;
-Мета тренінгу: закріпити знання учнів по темах, набутих на попередніх уроках; формувати в учнів вміння підбирати рецепти для приготування, користуючись різними джерелами;вчити учнів застосовувати знання в знайомих ситуаціях;коригувати мислення, увагу;сприяти розвитку дрібної моторики рук; виховувати самостійність та акуратність.
Номер слайду 3
Культура харчування , технологія приготування страв. Добре прожуєш. Без солі, без хліба. Риба – вода, ягода – трава. Солодка їдаа хліб – усьому головаживоту бідасолодко проковтнешнемає обіду
Номер слайду 4
- необхідно старанно пережовувати їжу;- під час їжі не можна читати, говорити, сміятись;- вечеряти потрібно не пізніше, ніж за 2 години до сну;- недоїдання та переїдання шкідливі для здоров’я. Правила харчування
Номер слайду 5
Консервування компоту - Помити банку, яблука.- Простерилізувати банку, кришку.- Покласти яблука в банку.- Підготовлені яблука залити сиропом.- Закрутити ключем кришку.- Перевернути банку і дати охолонути.
Номер слайду 6
Вироби із тіста. Бісквітний тортик. Тісто:- борошно;- яйця;- цукор.;- сіль. Крем:- сметана- цукор.
Номер слайду 7
Догляд за житлом. Приміщення:- житлові - не житлові.