Презентація "Всесвітній день науки за мир та розвиток "

Про матеріал
10 листопада Всесвітній день науки (World Science Day) або офіційно - Всесвітній день науки за мир та розвиток (World Science Day for Peace and Development)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

10 листопада Всесвітній день науки за мир та розвиток (World Science Day for Peace and Development)

Номер слайду 2

10 листопада Всесвітній день науки (World Science Day) або офіційно - Всесвітній день науки за мир та розвиток (World Science Day for Peace and Development) ЮНЕСКО офіційно заснувала Всесвітній день науки, проголосивши його на спільній конференції у 2001 році. У глобальному масштабі День був вперше відзначений 10 листопада 2002 року і відтоді широко відзначається у всьому світі.

Номер слайду 3

Електромобілі перед будівлею штаб-квартири ООН у Женеві, де було дано старт кампанії Нульова емісія. Головним завданням цього свята є – об'єднання наукового суспільства та покращення продуктивності його роботи на благо людства.

Номер слайду 4

Ще з давніх-давен людей цікавило, як влаштований світ і все, що їх оточує. Для людей, які сприяли та сприяють розвитку науки, присвячено свято – Всесвітній день науки.

Номер слайду 5

відзначають студенти, лаборанти та викладачі. Його святкують професори, дослідники, доценти та інші науковці у всьому світі. Також це свято вважають своїм та з розмахом відмічають студенти.

Номер слайду 6

Зараз наука грає одну з найголовніших ролей у світі, адже, від неї залежить комфортне і досконале існування суспільства в цілому. Розвиток цього напряму покращує та полегшує життя людей. Нові технології, винаходи, комунікації все це створено завдяки науці.

Номер слайду 7

когнітивна функція (розвиток знань про навколишнє середовище, соціум і людей)практична та навчальна функція (впровадження нових технологій у продуктивній сфері суспільства та розробка нових технологій освіти)ідеологічна функція (класифікація знань про навколишній світ, суспільство та людство). Головними функціями, які здійснює наука по відношенню до суспільства, є:

Номер слайду 8

Наука допомагає вдосконалити знання та все глибше розуміти все те, що відбувається навколо. Саме за рахунок її суспільство не деградує, а розвивається, а це, як відомо, запорука успіху.

Номер слайду 9

ДЯКУЮ ЗА УВАГУВІТАЮ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Жайворонок Наталія Валеріївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
4 жовтня 2022
Переглядів
3015
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку