ПРЕЗЕНТАЦІЯ "ВСТАНОВЛЕННЯ ПЛИТ УТЕПЛЮВАЧА В ПРОЕКТНЕ ПОЛОЛОЖЕННЯ"

Про матеріал
За допомогою презентації легше майстрові виробничого навчання донести та краще сприйняти учням потрібну інформацію. Відомо, що людина запам’ятовує менше 10% від почутого, прочитаного, приблизно 30% від побаченого і 70% від того, що чує і бачить одночасно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема програми: Приготування і нанесення клейової розчинової суміші. Встановлення плит утеплювача в проектне положення.

Номер слайду 2

Встановлення плит утеплювача в проектне положення. Тема уроку: Встановлення плит утеплювача в проектне положення. Тема уроку: Встановлення плит утеплювача в проектне положення

Номер слайду 3

Мета уроку: Навчальна: Навчити учнів правильно встановлювати плити утеплювача в проектне положення. Розвиваюча: Розвити в учнів раціональне мислення, увагу, спостережливість, вміння та навички, самовдосконалення за обраною професією. Виховна: Виховати в учнів повагу до праці, обраної професії, творче ставлення до трудового процесу, акуратність в роботі, бережливе ставлення до інструменту та матеріалу.

Номер слайду 4

Повторення пройденого матеріалу.1. Як кріпиться цокольний профіль?2. Яку ємність використовуємо для приготування клейової розчинної суміші? 3. Який електроінструмент потрібен для приготування клейової суміші? 4. На який час потрібно залишати клейову суміш в стані спокою під час приготування?5. Які способи нанесення розчинової суміші на плити утеплювача ви знаєте?

Номер слайду 5

Фасад до утеплення. Фасад після утеплення

Номер слайду 6

Заповнення шва смугою з пінополістиролу. Заповнення шва Ceresit CT 84

Номер слайду 7

Перев’язка плит по вертикаліЗубчата перев’язка на кутах будинку

Номер слайду 8

Закріплення нового матеріалу.1. В якій послідовності починаємо встановлюємо плити утеплювача на конструкції ? 2. Яка допустима ширина шва між плитами? 3. Які допускаються відхилення між плитами утеплювача? 4. Чому не допускається попадання клейової суміші в шов між плитами? 5. Яку частину поверхні має покривати суміш, після притисканняплити до основи?

Номер слайду 9

Теплого, затишного вам проживання.

pptx
Додано
27 грудня 2019
Переглядів
494
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку