Презентація " Як зробити сніжинку із втулки від паперових рушників"

Про матеріал

Майстер-клас направлений на розвиток позитивного відношення учнів до навколишнього світу.Звернути увагу батьків до дитячої творчості, Формувати уміння робити об'ємні новорічні сніжинки в техніці орігамі. Вдосконалення вміння учнів працювати з папером.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

учитель початкових класів Рой Наталія Анатоліївна КЗ «НСЗШ І-ІІ ст.№1 ім.О.Коваля» Нікополь 2018-2019 н.р. Як зробити сніжинку із втулки від паперового рушника. Майстер – клас з пошаговими світлинами

Номер слайду 2

Традиція прикрашати свій будинок до Нового року сніжинками з паперу з’явилася давно . З дитячих років ми вміємо складати білу папір або серветку вчетверо, а потім вирізати з неї фігурку з променями, а розгорнувши отримати сніжинку.

Номер слайду 3

Картонні тубуси з використаних паперових рушників давно знайшли своє нове життя в одному із поширених напрямах дитячої творості. Сучасні педагоги і діти часто використовують бумажні втулки для виготовлення подарунків, корисних речей , дизайну класної кімнати та іграшок. Ці поробки корисні тим, що при відносному мінімумі затрачених зусиль, діти власноруч виготовляють об’ємні поробки . Актуальність: майстер-клас направлен на розвиток позитивного відношення учнів до навколишнього світу (новорічному святу), залучення батьків до спільної співпраці з дітьми. Цель – звернути увагу батьків до дитячої творчості, формувати уміння робити новорічні сніжинки в техніці орігамі. Задачи: закріпити знания учнів про зиму, вдосконалювати навички работи з бумагою; развивати уважність, слух, моторику рук; виховувати вміння помічати красу зимової природи.

Номер слайду 4

Учасники: вихователь, батьки, діти. Матеріал: втулки від бумажних серветок, ножиці, клей універсальний, степлер для з’єднання деталей, дерев’яні палички, пензлики , клей ПВА, фольга або мішура, блистинки. . Ми із туба Виріжим сніжинки Ой. яка краса! Блищать намистинки.  

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Підготуємо робоче місце

Номер слайду 7

Етапи работи. Разплющити паперовий туб, притиснувши його до столу поссорились и разошлись в разные стороны. Мороз решил пойти на чужбину счастье искать,

Номер слайду 8

2.Намітити з допомогою олівця і лінійки відстань 0.7-1см

Номер слайду 9

3. Розрізати заготовку ножицями на кільця.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

4. Готові заготовки для поробки.

Номер слайду 12

5. Вирівняти кільця. Розправити їх.

Номер слайду 13

6. Склеїти заготовки клеєм між собою попарно, формуючи 6-кінечну сніжинку.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

7. Більш складний варіант сніжинок. Зігнути кільце-заготовку навпіл і вклеїти між основними деталями у вигляді візерунка, розміщуючи симетрично ( за бажанням ).

Номер слайду 16

8. З допомогою клея, пензлика і гуаші пофарбувати поробку в білий колір (блакитний, синій, срібний та.)

Номер слайду 17

9.Готову сніжинку можно вкрити гелем с блистинками. Нанести клей ПВА і обмакнути у мішуру або блистинки.

Номер слайду 18

Номер слайду 19

10.Зав’язати стрічку або нитку У нас вийшла гарна оригінальна сніжинка , яку можна використати у вигляді новорічної іграшки або подарунка.

Номер слайду 20

Прикрашаєм сніжинку за бажанням

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Сподіваюсь, що робота по виготовленню об’ємної сніжинки дасть вам задоволення і приємні емоції в очікуванні новорічного свята. Успіхів у творчості!

ppt
Додав(-ла)
Натали Натали
Додано
8 січня 2019
Переглядів
1642
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку