Презентація "Якість освіти"

Про матеріал
Презентація містить докладну інформацію про якість освіти та її складові, форми вимірювання якості освіти, а саме: якість потенціалу, якість процесу формування професіоналізму педагога та якість результату освіти
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поняття “якість освіти” та форми її вимірювання

Номер слайду 2

Якість освіти - це комплекс характеристик освітнього процесу, що визначають послідовне та практично ефективне формування компетентності та професійної свідомості. 

Номер слайду 3

Форми вимірювання якості освіти

Номер слайду 4

Якість потенціалу виражається в таких характеристиках, як якість мети освіти, якість освітнього стандарту, якість освітньої програми, якість матеріально-технічної бази освітнього процесу, якість викладацького складу, якість учнів, якість інформаційно-методичної бази.

Номер слайду 5

Якість процесу формування професіоналізму якість технології освіти, контролю освітнього процесу, якість мотивації викладацького складу на творчість та ефективність педагогічної роботи, якість ставлення учнів до освіти, інтенсивність освітнього процесу, управління освітою, методи презентації навчальних досягнень.

Номер слайду 6

Якість результату освіти усвідомлення професіоналізму, розпізнавання та реалізація індивідуальних здібностей та особливостей, працевлаштування, кар'єра та зарплата, оволодіння методологією самоосвіти, знання, практичні навички.

Номер слайду 7

Дякую за увагу)

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
29 червня 2022
Переглядів
798
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку