Презентація "Юні таланти"

Про матеріал
Дана презентація містить фото та коротку інформацію про українських дітей, що вразили світ. Діти, які встановили рекорди, досягнули успіху в науці.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діти якими пишається Україна. Діти – рекордсмени: РЕКОРДСКІНДЕРИДіти що вразили світ

Номер слайду 2

Підняття найбільшої вагиЄгор Леоненко із Сум —найсильнішийхлопчик України. У 2013 році у віці 8 років хлопчик зміг підняти штангу вагою 41 кілограм, що на 2 кілограми більше його тодішньої ваги.

Номер слайду 3

Наймолодша в Україні авторка персональної виставки картин. Кіра Микитенко перевершила Пікассо, адже у свої 5 років та 10 місяців маленька художниця уже назбирала достатньої робіт для персональної виставки. У 2014 році було представлено 30 картин, написаних олією, гуашшю, аквареллю і олівцями, в основному — натюрморти, 7 з яких були придбані відвідувачами виставки.

Номер слайду 4

Найбільша швидкість читання дитиною вголос незнайомого тексту. Льова Бондаренко у свої 2 роки та 7 місяців самостійно читає книжки. У 5 років та 3 місяці зміг прочитати за одну хвилину 141 слово, а опісля переказати зміст прочитаного.

Номер слайду 5

Найменша дівчинка, що катається на роликових ковзанах. Валерія Медведь з Києва у віці 1 рік і 7 місяців змогла 4 хвилина кататись на роликах без сторонньої допомоги.

Номер слайду 6

Наймолодший Чемпіон України з автокросу серед дорослих. Владислав Середенко із міста Сніжного на Донеччинію. У 2013 році у 13-ти річному віці переміг  інших спортсменів класу 7-А, серед яких було 5 майстрів спорту і 4 — кандидати в майстри спорту.

Номер слайду 7

Наймолодший вчитель орігаміДенис Гаркуші з Дніпропетровська Хлопчик захопився орігамі настільки сильно, що у свої 7 років став давати майстер-класи як дітям, так і дорослим.

Номер слайду 8

Максимальна Кількість поштовхів покришки без обмеження у годиніЄгор Ткач підняв її однією рукою 100 разів за 7 хв 52 сек.

Номер слайду 9

Найдовший малюнок, зроблений відбитками дитячих рук. В Україні немає не талановитих дітей. Як доказ, у рамках Всеукраїнського турне Цирк “Кобзов” 6 липня 2013 в Ужгороді влаштував дитяче свято, на якому дітки встановили рекорд найбільшого малюнку, зробленого відбитками рук на полотні, який вийшов завбільшки 87,5 метрів.

Номер слайду 10

Школяр, який зробив неймовірне відкриття в енергетиці Самуїл Кругляк - десятикласник з Кіровоградської області

Номер слайду 11

Чотириразова чемпіонка Києва, чемпіонка України, а тепер і чемпіонка Європи з шахмат. Восьмирічна Вероніка Веремьюк здобула 9 перемог з 9 можливих і достроково завоювала європейську шахову корону, випередивши 48 учасниць з різних країн.

Номер слайду 12

Приніс Україні "золото" на олімпіаді в Баку. Шістнадцятирічний плавець Андрій Хлопцев приніс Україні золото на Європейських іграх в Баку, перемігши на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Номер слайду 13

Шаргородський діамант з оперним вокалом11-річний Сашко Подолян став справжнім відкриттям на шоу "Маленькі гіганти" (канал "1 + 1"), виконавши оперним вокалом хіт Кузьми Скрябіна "Танець пінгвіна".

Номер слайду 14

Переможець Всесвітньої олімпіади з робототехніки. Олексій Ткаченко став переможцем на Всесвітній олімпіаді з робототехніки в Катарі

Номер слайду 15

Юний Моцарт з Криму. Юний Моцарт" - так називають її ті, хто коли-небудь чув. Христина Михайличенко, яка переїхала з родиною в Київську область після так званого референдуму у Криму, здобула перемогу на міжнародному конкурсі піаністів у Голландії.

pptx
Додано
15 червня 2020
Переглядів
946
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку