Презентація з економічного виховання

Про матеріал
Презентація містить матеріали для гри з економічного виховання "Товар чи послуга"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Економічна гра

Номер слайду 2

Мета: закріплювати вміння розрізняти поняття “Товар” та “Послуга”,розвивати пам’ять, увагу, зорове сприйняття. Хід гри Дітям пропонується переглянути слайди та визначити, що це товар чи послуга

Номер слайду 3

Товари – це речі,виготовлені людьми на продаж. Їх можна взяти в руки, роздивитися, поміряти, якщо це промислові товари; зважити й навіть покуштувати, якщо це товари продовольчі. (Діти наводять приклади різних товарів)

Номер слайду 4

Послуги – це робота, яку виконують, щоб допомогти людям задовольнити свої потреби: в лікуванні, подорожах, відпочинку, ремонті та будівництві тощо.(Діти пригадують разом з вихователем, які послуги отримують вони особисто і їхні сім ї).

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Підсумок: Слухання й обговорення вірша «В автобусі» До нашого автобуса Метелик залетів, Нікого не питаючи, На перше місце сів Нечемний ти, метелику, Недобре так робити! Як хочеш з нами їхати, То треба заплатити. (К.Перелісна) Запитання до дітей За що автор вірша засуджує метелика? Що означає слово « заплатити»,і що для цього треба мати? Якщо метелик заплатить за проїзд, то що він отримає - товар чи послугу? Вихователь нагадує дітям, у чому полягає відмінність між товарами і послугами.

ppt
Додано
25 березня 2020
Переглядів
2839
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку