Презентація з навчання грамоти. Тема: "Театр. Звуки [т], [т’], буква Т, т"

Про матеріал
Мета: актуалізувати знання учнів про театр, його види, театральні професії; ознайомити учнів із буквою Т, т, яка позначає звуки [т], [т’]; навчити правильно артикулювати звуки [т], [т’]; удосконалювати навички звукового аналізу слів, читацькі навички, навички письма друкованих літер; розвивати зв'язне мовлення, спостережливість, пам'ять, увагу; збагачувати словниковий запас учнів; формувати комунікативну компетентність, навички групової та індивідуальної роботи; виховувати інтерес до читацької діяльності, доброзичливість, повагу до однокласників, любов до мистецтва.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Театр. Звуки [т], [т’], буква Т, т. Підготувалавчитель початкових класів. Запорізького ліцею «Логос»Баранник Лариса Олександрівна

Номер слайду 2

Тема. Театр. Звуки [т], [т’], буква Т, т. Мета: актуалізувати знання учнів про театр, його види, театральні професії; ознайомити учнів із буквою Т, т, яка позначає звуки [т], [т’]; навчити правильно артикулювати звуки [т], [т’]; удосконалювати навички звукового аналізу слів, читацькі навички, навички письма друкованих літер; розвивати зв'язне мовлення, спостережливість, пам'ять, увагу; збагачувати словниковий запас учнів; формувати комунікативну компетентність, навички групової та індивідуальної роботи; виховувати інтерес до читацької діяльності, доброзичливість, повагу до однокласників, любов до мистецтва. Обладнання: Воскресенська Н. О., Цепова І. В. Українська мова. Буквар: підручник для 1 класу закладів загальної середньої освіти.-Харків, 2018р.,картки для індивідуальної та групової роботи, картки для рефлексії, маски для інсценізації, презентація, мультимедійне обладнання.

Номер слайду 3

Пролунав гучний дзвінок,Учнів скликав на урок. Домовляймось, любі діти,На уроці не шуміти,Гарно руку піднімати,Друзів не перебивати. Тож, часу дарма не гаймо,Наш урок розпочинаймо!

Номер слайду 4

Всім гарного настрою і цікавого уроку!

Номер слайду 5

Театр

Номер слайду 6

«Слова розсипались» ЛОРАМАВОМИНАДА

Номер слайду 7

квитокна театральну виставу «Тім і Том»Запорізький ліцей «Логос»Ряд 1 Місце 14 Дата 27.11.2019 Початок 9.45

Номер слайду 8

Гра «Твердий - м’який»

Номер слайду 9

Гра «Чи є звуки [т], [т'] в моєму імені або прізвищі?» 

Номер слайду 10

Номер слайду 11

На що схожа буква Т? Тук-тук-тук, ток-ток-ток –Вибиває молоток. Ним ви цвяхи заб’єте,Схожий він на букву Т. Варвара Гринько

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

тиртрита-това-татортметрмо-ло-токдо-ло-тоте-ля-татю-ле-ні

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Вертеп – український народний театр

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Вистава«Тім і Том»

Номер слайду 19

pptx
Додано
29 лютого 2020
Переглядів
1840
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку