Презентація з основ здоров'я "Характер людини"

Про матеріал

Презентація з основ здоров'я "Характер людини" описує як можна визначити характер людини за її зовнішністю. Дана презентація може бути використкна на уроках біології та виховних годинах.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Характер людини. Від яких зовнішніх ознак залежить характер людини?

Номер слайду 2

Характер. Характер - це сукупність індивідуальних особливостей людини, які формуються в процесі її життєдіяльності.

Номер слайду 3

У підлітковому віці продовжує розвиватися характер. Це період самопізнання, критичного оцінювання себе й оточуючих. Заняття фізичною культурою сприяє розвитку вольових якостей та позитивних рис характеру. Без вольових зусиль неможливо досягти успіху в житті. Людина, яка з підліткового віку виховує силу волі, наполегливо долає труднощі й керує власними вчинками, завжди досягає мети.

Номер слайду 4

Шия. Коротка шия є явною ознакою впертості і недалекоглядності, а довга зазвичай буває у меланхоліків. «Бичача» шия свідчить про безстрашність людини. Ну а володаря тонкої шиї можна вважати романтичним і боязкою людиною.

Номер слайду 5

ПлечіЯкщо вони вузькі, людина явно сором'язлива, схильна до самоїдства. А широкі плечі служать свідченням того, що він надзвичайно сміливий. Широкоплечі люди часто викликають довіру і вміють привернути до себе увагу.

Номер слайду 6

Стегна. Масивні і широкі стегна зазвичай видають непоступливу людину. Стегна округлої форми мають м'які і безвольні (легкодухі) особистості. А ось вузькі і сильні стегна є ознакою сильного характеру і витривалості. До речі стрункі ноги «говорять» про вміння досягати поставлених цілей.

Номер слайду 7

Чоло. Розумну людину відрізняє високиеі злегка опукле чоло. А от власники вузького чола відрізняються надмірною запальністю. Високі залисини частенько бувають у людей з якоюсь сильною мотивацією. Якщо чоло співрозмовника має квадратну форму, ви має справу з патологічно чесною людиною.

Номер слайду 8

Брови. Про характер людини можуть «розказати» і його брови. Тонкі брови видають гордовитих і амбітних людей. Зрощені брови нерідко є ознакою жорстокості й брутальності, а широкі – це явна ознака щирості і простоти.

Номер слайду 9

ОчіЧорні очі: Володарі чорних очей ініціативні люди, які самі домагаються того, чого хочуть. Зелені очі: Найчуттєвіші люди - це володарі зелених очей. Їх любов в усіх випадках справжня, пристрасна, і вони завжди вірні своїм судженим. Карі очі: Людей з карими очима природа обдарувала красою, емоційністю і розумом. Вони дуже енергійні і пристрасні. Можна додати, що кароокі люди невгамовні, але відхідливі, і зла ні на кого не тримають.

Номер слайду 10

Сірі очі: Дуже працелюбні ті люди, яких природа наділила сірими очима. До головних характеристик відносяться розсудливість, вдумливість і допитливість. Це, як правило, реалісти, які віддають перевагу всьому робити грунтовно і сумлінно. Сині очі: Непоправні романтики ті люди, у кого очі синього кольору. Вони відрізняються сентиментальністю, романтичністю і чарівливістю. Світло-карі очі: Характер людей зі світло-карим відтінком очей різко відрізняється від володарів очей темно-карого кольору.

Номер слайду 11

Блакитні очі: Блакитний колір очей наділяє людину деякою холодністю і усунутістю. І чим чистіше і холодніше відтінок, тим стриманіше в почуттях володар таких очей. Серед талановитих і неординарних людей, дуже часто зустрічаються блакитноокі. Сіро-зелені очі:про цю людину можна сказати, як про людину хорошу, старанну, правильну, обережну і розсудливу. У неї є присутнє терпіння, незмінність, а також упевненість. Сіро-каро-зелені очі: Цей колір око говорить про те, що у людини жодна з рис не буде явно виражена. Він завжди сумнівається і нервує з кожного приводу. Але в той же час, люди з сіро-зелено-карими очима здатні легко адаптуватися.

Номер слайду 12

Ніс. Деякі риси характеру можна виявити і за формою носа. Так, гострий і довгий ніс вказує на строгість і запальність його володаря. Легковажні і примхливі люди найчастіше мають злегка кирпаті носи. Ну а широкий і товстий ніс свідчить про грубість людини.

pptx
Додано
31 липня 2018
Переглядів
1829
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку