Номер слайду 2
Хімічний склад та харчова цінність грибів{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Наймену-вання грибів. Характе-ристика продукту. Хімічний склад їстівної частини продукту в%Брутто калорій на 100 г їстівної частини продуктуводабілки, загальна кількістьжиривуглеводи, загальна кількість. Клітко-виназола, загальна кількістьбілі-87,15,40,45,11,01,046,8білісушені12,836,72,734,56,96,4317підберезники-90,082,90,61,73,30,724,5грузді-90,71,90,25,51,10,632,2лисички-91,42,62,43,81,00,830,0маслюки-92,31,70,34,40,80,527,8опеньки-86,02,30,79,10,81,153,2підосичники-88,84,10,91,63,51,131,7рижики-89,83,10,72,33,30,828,7зморшки-90,03,30,34,50,91,034,8сироїжки-91,02,50,51,73,50,821,8