Презентація з теми: "Урок доброти"

Про матеріал
Презентація з теми: "Урок доброти". Матеріали до ІІ Міжнародного уроку доброти. На допомогу класному керівникові.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок доброти

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Влаштування. Найбільше щастя для будь-якої безпритульної тварини — знайти дбайливого, люблячого господаря. Жоден притулок із найкомфортабельнішими вольєрами та найдорожчим кормом не замінить собачці чи котику справжню сім’ю. Наша мета – знайти домівку якомога більшій кількості песиків і котиків. Влаштовуючи тварин, ми робимо їхнє життя щасливішим і звільняємо місця в притулках для нових пухнастиків із вулиці.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Опіка. Для людей, які не мають змоги тримати тваринку вдома, ми створили проект «Опіка». На сайті можна обрати одного або й більше чотирилапих і щомісяця виділяти кошти на корм для нього.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Пошук собак. За різними даними від 3 до 7% безпритульних тварин колись були домашніми. Незважаючи на це, в Україні досі не прижилась традиція чіпування, а до недавнього часу не існувало зручної та ефективної системи пошуку зниклих тварин. Якщо не повернути загубленого собачку чи котика додому протягом перших трьох днів, імовірність знайти його знижується щонайменше на 70%. Потрапивши на вулицю, домашні улюбленці вмирають або ж прибиваються до зграй і збільшують популяцію безпритульних тварин.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Разова допомога. На жаль, на даний момент Фонд не може допомогти абсолютно всім притулкам, волонтерам та громадським організаціям України. Однак ми знаємо, як об'єднати зусилля небайдужих людей, щоб надавати одноразову допомогу тим, кому вона життєво необхідна.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Біоетика. Як зробити так, щоб на наших вулицях було якнайменше безпритульних песиків та котиків? Ми вважаємо, що вирішити цю проблему можна завдяки профілактичним методам: просвітницькій роботі серед дітей та молоді.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Твій друг, Коростенський притулок для тварин

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Порятувала своїх дітей від пожежіІ ТЕБЕ ПОЖАЛІЄ

Номер слайду 16

pptx
Додано
18 жовтня 2021
Переглядів
2172
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку