Презентація з тестовим завданням на тему : "Бережемо здоров"я"

Про матеріал
Матеріал містить тестові завдання для перевірки сформованості знань учнів з ЯДС за підручником для 2 класу "Я досліджую світ" закладів загальної середньої освіти / Т.В. Воронцова, В.С. Пономаренко. У презентації представлено 9 тестових завдань на тему: "Бережемо здоров"я". Матеріал доцільно використовувати як на уроці, так і в позаурочній діяльності. (змінюйте, комбінуйте, втілюйте власні задуми)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ліцей №17 Павлоградської міської ради. Тестова перевірка з ЯДС у 2-В класі “Бережемо здоров’я”

Номер слайду 2

Звички вчасно лягати спати, гуляти на свіжому повітрі, робити зарядку, їсти здорову їжу - це …а) корисні для здоров’я звички;б) шкідливі для здоров’я звички.

Номер слайду 3

2. Звички переїдати, пізно лягати спати, довго сидіти за комп’ютером - це …а) корисні для здоров’я звички;б) шкідливі для здоров’я звички.

Номер слайду 4

3. Для чого потрібен розпорядок дня?а) щоб все встигати і менше втомлюватись;б) щоб мама не сварила;в) щоб не хворіти.

Номер слайду 5

4. Що означає приказка “Снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”?а) це означає, що сніданок - найважливіший;б) це означає,що обід - найважливіший;в) це означає, що вечеря - найважливіша.

Номер слайду 6

5. Добре харчуватися - означає їсти …а) все, що забажаєш;б) здорову їжу;в) тільки найдорожчі продукти.

Номер слайду 7

6. “Швидка їжа” - це …а) яблуко, салат, каша;б) чіпси, сухарики, хот-доги;в) борщ, суп, вареники.

Номер слайду 8

7. Чому шкідливо вживати швидку їжу?а) у ній багато вітамінів;б) у ній дуже багато цукру, солі, жиру;в) вона містить барвники, консерванти і підсилювачі смаку.

Номер слайду 9

8. Канапки можуть бути здоровим перекусом, якщо їх зробити з корисних продуктів. Які продукти ти обереш?а) хліб, твердий сир, фрукти або овочі;б) смажене м’ясо, сосиски, хліб;в) хліб, ковбасу, бекон.

Номер слайду 10

9. Правильно користуватися столовими приборами, їсти маленькими шматочками,ретельно пережовувати їжу, витирати рот і руки серветками - це правила …а) столового етикету;б) культури поведінки;в) гарної поведінки.

pptx
Додано
6 січня 2023
Переглядів
248
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку