Презентація з української мови 1 клас «Звук [м]. Букви М м. Текст. Тема тексту. Написання рядкової букви м, складів із нею, слова мама»

Про матеріал
Ця презентація є додатковим матеріалом для вчителя початкових класів з теми «Звук [м]. Букви М м. Текст. Тема тексту. Написання рядкової букви м, складів із нею, слова мама».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема. Звук [м]. Букви М м. Текст. Тема тексту. Написання рядкової букви м, складів із нею, слова мама. Мета: вчити правильно писати малу букву м, склади і слова з нею, зіставляти форми малих форм рукописних букв  м і л, записувати рукописними буквами друковані літери; розвивати мовлення, мислення, увагу, дрібну моторику, збагачувати словниковий запас; виховувати у дітей любов до рідної мови, її мелодійності, охайність, старанність. Очікувані результати: Розповідає, про що текст, відповідає на запитання за змістом прочитаного [2 МОВ 2-2.1-4];Розрізняє головне і другорядне в тексті [2 МОВ 2-2.2-5];Визначає тему і головну думку в тексті [2 МОВ 2-2.2-8];Аналізує звуковий склад слова (кількість складів, наголошений та ненаголошені склади, голосні та приголосні звуки) [2 МОВ 5-4.1-1];Обирає букви на позначення звуків на письмі, враховуючи правила позначення твердості – м’якості приголосних звуків, звука [й] в різних позиціях слова, подовжених приголосних звуків [2 МОВ 5-4.1-3];З увагою сприймає усні репліки й доречно реагує на усну інформацію в діалозі (погоджується або не погоджується, виконує певні дії у відповідь на прохання чи відповідно до інструкції) [2 МОВ 1-1.1-1].

Номер слайду 2

Знайди і назви слова на букву «М»

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Мягодапрофесіяквіткамісторибасалатводоймаподумайназви

Номер слайду 5

аомбкаломиоммоа р окмви ммбам. Допоможи мавпенятку знайти доріжку до друга

Номер слайду 6

Написання рядкової букви м

Номер слайду 7

Уявіть себе малесеньким гарнесеньким монстриком. Щоб ви розповіли про наш урок рідним?Все зробив вірно. Не дуже зрозумів матеріал. Було дуже важко

pptx
Додав(-ла)
Абрамчук Ірина
Додано
21 жовтня 2022
Переглядів
1141
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку