Презентація заходу"Гібридна війна"

Про матеріал

Для формування у школярів сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави

Зміст слайдів
Номер слайду 1

20 лютого. День Пам’яті Героїв Небесної сотніНебесній сотні присвячується1

Номер слайду 2

– 21 листопада - Кабінет Міністрів України прийняв рішення про призупинення підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Мустафа Найєм оголошує збір громадян на головному Майдані країни. Рівно 9 років тому на цьому ж місці вихід людей спричинив появу Помаранчевої революції.

Номер слайду 3

– 22 листопада – Кількість мітингуючих із сотні переростає в тисячу. До акції протесту долучається Західна Україна. Петр Кокс та Олександр Квасневський призивають Януковича змінити своє рішення.

Номер слайду 4

– 25 листопада – Перший наступ «Беркуту». Близько 6 години ранку силовий підрозділ оточує учасників Майдану. Приїздить техніка для встановлення новорічної ялинки. Протестуючі вчинили опір, захистивши  право мирного перебування.

Номер слайду 5

– 29 листопада – Президент провалив підписання асоціації з ЄС на саміті Східного партнерства у Вільнюсі. На Європейській площі Партія регіонів проводить мітинг за підтримку Януковича та його рішення про «захист національних інтересів України». На Майдані опозиція оголошує вимогу про імпічмент Президенту.

Номер слайду 6

– 30 листопада – О 4 годині ранку 2 тис. беркутівців зачистили наметове містечко та нанесли тяжкі тілесні укодження мітингуючим. Частина людей, якій вдалось утекти від Беркуту, заховалась у Михайліському золотоверхому монастирі на Михайлівській площі.

Номер слайду 7

– 10 грудня – Барикади вулиць Банкової та Грушевського знесені. Автобуси міліції перекривають вулиці, які ведуть до Євромайдану.

Номер слайду 8

– 12 грудня – Партія регіонів мобілізує учасників антимайдану в Маріїнському парку за 350 грн в день. Абсурд дня – Микола Азаров вважає, що Майдан заважає підготовці до проведення Олімпіади-2022.

Номер слайду 9

Після спроби розгону наметового містечка і прийняття 16 січня 2014 року Верховною Радою законів, що передбачали посилення санкцій за участь у масових заворушеннях, акція прийняла різко антипрезидентський і антиурядовий характер.

Номер слайду 10

- 28 січня – президент прийняв відставку прем'єр-міністра Миколи Азарова та кабінету міністрів. Незважаючи на це, акції протесту продовжилися.

Номер слайду 11

– 12 лютого – президент Янукович погодився піти на формування коаліційного уряду. Але акції протесту не припинились. Жерв ставало ще більше.

Номер слайду 12

Небесна сотняприйнята в Україні збірна назва загиблих протестувальників, які мали безпосередній стосунок до ідеї та акції Євромайдану (Революції Гідності ) у грудні 2013  — лютому 2014 року.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

pptx
Додано
5 лютого 2018
Переглядів
1999
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку