Презентація "Запис читачів до бібліотеки"

Про матеріал

Розробки бібліотечних уроків з використанням презентацій, допоможуть у формуванні бібліотечної грамотності і будуть цікавими для дітей та корисними для шкільних бібліотекарів..

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Я все знаю, всіх учу, А сама завжди мовчу. Щоб зі мною подружитись, Треба грамоті навчитись.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

У книгах не можна малювати та писати. Не можна читати книгу під час їжі. Не можна загинати та виривати сторінки, а треба користуватися закладкою. Книгу не можна мочити, тому що папір і клей бояться води. Книгу треба брати тільки чистими руками. Книгу не можна перегинати , від цього випадають сторінки. Не можна класти в книгу олівці і ручки, щоб не порвати корінець.

Номер слайду 5

Зім’яту сторінку можна розгладити, якщо покласти її між листами не надто щільного паперу і погладити теплою праскою. Якщо у книги розірваний лист, його потрібно підклеїти скотчем, щоб було видно текст. Сліди від пальців і олівців потрібно стерти м'яким ластиком. Якщо у книжки відірвалася обкладинка чи палітурку, потрібно з марлі або ситцю вирізати смужку 5-6 см у висоту книги. Намазати тканину клеєм і притиснути так, щоб внутрішня сторона обкладинки і перший лист зійшлися. Теж саме зробити в кінці книги, а потім покласти книгу під прес.

Номер слайду 6

Що любить книга? Обкладинку? Брудні руки? Закладку? Дощ та сніг? Яєшню? Чисті руки? Битися? Валятися на підлозі? Жити на книжковій полиці? Бережливе ставлення? Уважних читачів?

Номер слайду 7

Запис читачів до бібліотеки

Номер слайду 8

Казкова вікторина

Номер слайду 9

До скорої зустрічі

ppt
Додано
19 листопада 2018
Переглядів
1042
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку