Презентація «Застосування пірамід в медицині».

Про матеріал
Презентація «Застосування пірамід в медицині» показує застосування математичних методів у різноманітних галузях теоретичного знання і практичної діяльності людини, зокрема медицині.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Застосування пірамідв медицині

Номер слайду 2

Відомий дослідник пірамід Белізал у cвоїй книзі «Хвилі форми» писав, що давні єгиптяни використовували піраміду для зцілення. Чудовий ефект вона давала при запальних процесах, виникненні ран, абсцесів.

Номер слайду 3

Цікаво, що навіть час у піраміді сприймається інакше, як зовні. Ви можете пролежати там годину, а здається, що минуло хвилин двадцять. І це не просто здогадки, а дійсність! Усередині піраміди час прискорюється, тому що відбувається викривлення простору. Ось чому в піраміді омолоджуються клітини. Як це відбувається? Геомагнітна енергія Землі стікається до граней так, наче вода у виїмку. Тому не заради однієї тільки величі правителі Єгипту зводили для себе піраміди.

Номер слайду 4

А от коли навідатись у століття, ближчі до нас, то у 1959 році чехословацький інженер Карел Дрбал одержав навіть перший пірамідальний патент для малої піраміди. Він аргументував це приголомшуючим результатом – піраміда повертала гостроту леза для бритви. К. Дрбал наполягав, що «вся жива матерія, включаючи людину, підпорядковується впливу біокосмічної енергії, а піраміда слугує тільки для того, щоб сфокусувати цю енергію».

Номер слайду 5

А от на Кубі наприкінці 80-х років минулого століття відбувся просто вибух інтересу до пірамід. Було проведено низку дуже цікавих експериментів. Все завершилося тим, що Національна вчена рада Куби з питань природної та традиційної медицини в місті Гавана оголосила пірамідотерапію офіційною. Автором методу став доктор Улісес Соса Салінаса. А от іспанський антрополог Габріель Сільва трохи раніше за допогою пірамідальної енергії повністю вилікувався від ревматизму.

Номер слайду 6

У ході експериментів кубинських медиків було виявлено, що пірамідальна енергія здійснює на людський організм болетамувальний, протизапальний і антибактеріальний, заспокійливий та інший впливи, зокрема за хвороб кістково-суглобової та м’язової систем.

Номер слайду 7

Позитивні результати відзначено в лікуванні патологій різних систем організму

Номер слайду 8

Позитивні результати відзначено із застосуванням пірамідальної води. Вода, молоко, вино, фруктові соки — це рідини, здатні концентрувати та зберігати пірамідальну енергію протягом тривалого часу. Крім того, такі речовини, як мазі, помади, креми і навіть медична вата для зовнішнього застосування під впливом пірамідальної енергії поліпшують свої цілющі, болезаспокійливі та гігієнічні властивості.

Номер слайду 9

До хвороб, які піддаються лікуванню пірамідою, належать також будь-які хвороби бактеріальної етіології. Адже в піраміді ніщо не гниє й не розкладається, тому що вона перешкоджає утворенню колоній грибів сапрофітів. Сон усередині піраміди, зорієнтованої по сторонах світу й виготовленої з відповідних матеріалів (з парамагнетиків, наприклад, з алюмінію, дерева або скла), практично унеможливлює виникнення ревматизму й бактеріальних інфекцій. 

Номер слайду 10

Останнім часом кубинські методики пірамідотерапії почали використовувати на практиці у лікувальних установах України. Першим цілющий вплив піраміди випробував на собі лікар і розробник каркасних пірамід Микола Ніколаєв, відновлюючись після травми внаслідок ДТП, наступним був знайомий, до якого повернулася здатність рухатися після перенесеного інсульту. За допомогою піраміди наші спортсмени успішно проходили цикл медичної підготовки перед олімпіадою на Олімпійській базі в Конча-Заспі. 

Номер слайду 11

Сьогодні в Києві вже функціонує 2 кабінети пірамідотерапії на базі міських клінічних лікарень № 3 і № 7 (дитячій) та один — на базі Центру корекції функціонального стану організму «Живий паросток», де лікують за допомогою пірамід . Одним з перших лікарняних закладів, де призначають лікування пірамідою, став Вінницький госпіталь для інвалідів війни. Десятки людей користуються ними в домашніх умовах.

Номер слайду 12

Поєднання піраміди та вуликів – це могутній подвійний ефект, який сильним потоком омиває людину згори і знизу. Тому що така хатинка дарує людині гармонію, вирівнює її біополе, очищає – в буквальному сенсі – від хвороботворних мікробів.

Номер слайду 13

Правильно застосована пірамідальна енергія здатна прикрити всю цю страхітливу «поліаптеку» в лічені дні й досягти того, чого інші методи терапії не можуть за місяці й навіть роки. Не треба думати про міфи й демонічні сили, подумаймо про об’єктивну реальність, а це — сотні вдячних пацієнтів, які випробували метод пірамідотерапії на собі, які змогли уникнути операції й повернути собі здоров’я за лічені дні за допомогою простої геометричної форми. Соса Салінас

pptx
Додано
21 листопада 2022
Переглядів
1185
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку