Презентація "Жінка - квітка"

Про матеріал
До вашої уваги презентація "Жінка - квітка". До слайдів потрібно за вашим бажанням додати фото жінок , які народилися у вказаний період. Чудово підійде до вітання вчителів з 8 березня.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Чортополох (11 січня по 20 січня) Добрі і безвідмовні, вони вірні друзям і віддані родині. Для них сім'я понад усе, заради неї вони готові стати “трудоголіками”. Навколо них багато друзів і приятелів, дуже відповідальні на роботі.

Номер слайду 4

Красавка (11 лютого по 19 лютого) Представники цього знаку володіють тонким розумом і почуттям власної гідності, честю і совістю. Жінки – скромні красуні. Вони — відмінні працівники та вірні друзі. Важко і довго звикають до чужих людей, але ніколи не зрадять і не змінять партнеру.

Номер слайду 5

Мімоза(20 лютого – 29 лютого )Милі і приємні люди. Ніжні і вразливі Мімози потребують похвали та захоплення. Обожнюють, коли про них піклуються. Вони працьовиті і відповідальні, але схильні до частих змін настрою.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Мак(01 березня –10 березня )Красивий і яскравий Мак приваблює оточуючих. Він може знайти спільну мову з будь-якою людиною, до нього тягнуться люди. Зазвичай саме Мак є лідером в будь-якій компанії. Вони дипломати по життю. Завжди покладаються на долю, тому часто грають в азартні ігри. 

Номер слайду 8

Лілія(11 березня - 20 березня )   Лілія – творча натура, любить все таємниче і незвичайне. Часто сама непогано пише вірші та музику, малює. Місячний квітка. Таємниця, яку можна розгадати тільки в повний місяць. Вони загадкові та люблять кокетувати. Незважаючи ні на що, Лілія уміє бути щасливою.

Номер слайду 9

Магнолія(1 квітня - 10 квітня) Вони честолюбні і напелеглеві. Знають собі ціну. Працьовиті, завжди досягають своєї мети. У сім'ї люблять комфорт і затишок. Магнолія — вірний друг для тих, хто цінує по-справжньому, прекрасний сім'янин і справедливий керівник.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Гортензія(11 квітня - 20 квітня) Вона великодушна, щедра, добра, весела, любить погуляти. Гортензія не любить тільки одного – постійної щоденної роботи. Вона не здатна чимось займатися довго. Їй набридає працювати на одному місці. 

Номер слайду 12

Жоржина(21 квітня - 30 квітня) Жоржини - максималісти, з відмінним почуттям гумору, який погано переносить невдачі. Вимогливі до себе і до людей. У критичній ситуації цинічні. Володіють вибуховим характером.

Номер слайду 13

Конвалія(1 травня - 10 травня)  Ці люди добрі,щедрі й наївні. Вони можуть попасти в пастку шахрая. Конвалії часто потребують захисту. Обожнюють дітей і свою сім'ю. На роботі активні працівники.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Портулак(11 травня - 21 травня) Людина цього знаку відрізняється ранимістю і вразливістю, але Полтулак — відмінний сім'янин і колега.  Вони дуже хвилюються про своїх рідних і близьких, але глибоко в душі. Заради коханого готові на все!

Номер слайду 16

Ромашка(22 травня - 31 травня)Ромашка приваблива, розумна і чарівна. Саме тому навколо неї завжди багато шанувальників.

Номер слайду 17

Дзвоник(1 червня - 11 червня ) Сенс життя Дзвоника – міцна сім'я і затишний будинок. Це, напевно, сама сімейна квітка з усіх. Консерватор. Будь-яка зміна страшить, валить у розпач. Вони завжди зберігають свої старі речі на майбутнє, полюбляють все робити своїми руками. 

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Маргаритка(12 червня - 21 червня ) Вона спокійна й витримана, а самі бурхливі пристрасті у неї — в серіалах по телевізору. Відрізняється спостережливістю, педантичністю і відповідальністю. Відмінно готує, обожнює концерти та шоу.

Номер слайду 20

Тюльпан(22 червня - 1 липня ) Відкриті, чесні і волелюбні Тюльпани зазвичай досягають всього, що задумають. А в любові воліють, щоб їх обдаровували почуттями та подарунками. Жінка- тюльпан енергійна, багато сил треба покласти, щоб домогтися у неї визнання.

Номер слайду 21

Кувшинка(2 липня - 12 липня ) Доброзичлива і розуміюча. Вона може знайти спільну мову буквально з усіма, відмінно пристосовується до будь-яких ситуацій і людей , неконфліктна і не злопам’ятна. Дуже різноманітна натура, яка, як Кувшинка, почуває себе своєю в декількох стихіях.

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Фіалка(13 липня - 23 липня )Віддана і уважна Фіалка є відмінним другом і партнером. Вона вміє зберігати таємниці і завжди готова прийти на допомогу.

Номер слайду 24

Шипшина(24 липня - 2 серпня ) Працьовита і сімейна Шипшина любить, щоб все в її житті було правильно. Тому в будинку у неї порядок, робота йде на лад, а діти виховані і ухоженні. С друзями відверті. Люблять бути в центрі уваги.

Номер слайду 25

Соняшник(3 серпня - 12 серпня) Люди цього знаку володіють твердою життєвою позицією та вмінням переконувати! Соняшники люблять дітей, тому завжди їх багато в їхній родині. Легко і просто піднімаються по кар’єрних сходах. Мають безліч друзів. 

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Троянда(13 серпня - 23 серпня) Яскрава, успішна і завжди непереможна Троянда наживає чимало ворогів та заздрісників. Але її близькі можуть бути спокійні – заради їх щастя вона згорне гори, завжди захистить і подбає про них.

Номер слайду 28

Верес(23 вересня - 3 жовтня ) Люди, народжені під знаком Вересу, відрізняються вишуканістю. Це незамінні фахівці - універсали. Знають ціну своїм золотим рукам. Верес - добрий товариш. В біді не покине. 

Номер слайду 29

Камелія(4 жовтня - 13 жовтня) Люди нарожденні під цим знаком мають приємну зовнішність, витонченість, але незважаючи на це –вони мужні. Мають артистичні дані.

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Бузок(14 жовтня - 23 жовтня) Символ розквіту, свіжості, молодості. Старанна та цілеспрямована. Бузок із задоволенням допомагає іншим.

Номер слайду 32

Фрезія(24 жовтня - 2 листопада )Безстрашність, наполегливість, упертість, яка іноді шкодить. Люди, що народилися під цим знаком, викликають симпатію, завдяки якій успішно просуваються по службі.

Номер слайду 33

Орхідея(3 листопада - 12 листопада )Орхідеї позначені таємничістю і загадковістю, терплячістю і працелюбністю.

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Гладіолус(23 листопада - 2 грудня )Людина, народжена під цим знаком, дуже працьовита і старанна. Умілий керівник, може досягти багато чого.

Номер слайду 36

Кульбаба(3 грудня - 12 грудня )Символ тепла. Любить свіжість, подих вітру. Не може без уваги оточуючих.

Номер слайду 37

Лотос(13 грудня - 22 грудня) Символ чистоти. У наших краях Лотос екзотика. Хоча завдяки екзотичності, неординарності мислення і поведінки Лотосу багато що сходить з рук.

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Як перша квітка, будь красива!Будь весела, як весна!

pptx
Додано
28 січня 2021
Переглядів
879
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку