Презентація "Життєві цілі, плани та перспективи"

Про матеріал
Презентація для пояснення нового матеріалу з теми: "Життєві цілі, плани та перспективи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Життєві цілі, плани та перспективи

Номер слайду 2

Прочитай інформацію. Знайди відповідь на запитання: Що таке життєві цілі?Цілі в житті - це ті завдання, які наповнюють її сенсом і допомагають людині знайти свій шлях. Цілі визначають сутність людини, формують її індивідуальність. Вони відрізняються в різних людей. Для когось мета в житті - побудувати будинок. Для іншого - заснувати бізнес. Для третього - написати бестселер.

Номер слайду 3

Задання на уроці скласти розпорядок дня Визнач свої цілі, спираючись на розпорядок дня:на сьогодні: з цього моменту і до вечора;на завтра: на ранок, на день (школа і після школи), на вечір;на тиждень;на місяць.

Номер слайду 4

Як скласти план?Для того, щоб досягти успіху в навчанні, потрібно скласти план. План - це дорожня карта успіху. По-перше, необхідно визначити свою ціль. Наприклад, закінчити цей навчальний рік із високими балами. По-друге, окреслити конкретні дії, які допоможуть у реалізації цілі: виділю конкретний час для виконання домашнього завдання;попрошу допомоги в опануванні того матеріалу, який дається найскладніше, у старших або вчителя;знайду час для додаткових занять за рахунок вільного часу. По-третє, планувати дії на щодень та записувати щоденні досягнення.

Номер слайду 5

Д/З опрацювати параграф 14

pptx
Додав(-ла)
Parkhomenko Alina
Пов’язані теми
Етика, 5 клас, Презентації
Додано
5 квітня 2023
Переглядів
5229
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку