Презентеція "Цікава Японія та її смаколики"

Про матеріал
Підвищити обізнаність учнів про національні страви Японії. Розвинути інтерес до здорового харчувааня.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Японська кухня- це кухня довгожителів

Номер слайду 2

Традиційні японські страви. СашиміСушіТемпура. Соба

Номер слайду 3

Тофу. Тяхан. Фугу

Номер слайду 4

Сушені медузи. Японські делікатесиІкра морських їжаків. Пагони бамбуку

Номер слайду 5

Основними правилами та особливостями японської трапези можна назвати:традиційний прийом їжі відбувається за низьким столиком, навколо якого японці сидять на власних п’ятах;перед початком їжі всі вимовляють традиційну подяку за їжу оскільки багато страв японці їдять руками, біля них знаходиться спеціальний рушник, яким вони витирають руки і обличчя в разі необхідності;

Номер слайду 6

у японців практично ніколи немає на столі основного блюда, всі різновиди їжі представлені в невеликій кількості, щоб можна було спробувати всього потроху;за японським столом вважається нормальним спробувати всі страви, а тільки потім приступати до основної частини трапези, вживаючи те, чому віддається найбільша перевага;головною їжею завжди є рис і страви з нього, тому цей продукт необхідно доїсти до останньої зернини;паличками для їжі не прийнято вказувати на людину або рухати ними страви на столі.у японців заведено хвалити приготовані страви гучним причмокуванням під час їжі – це комплімент господареві чи шеф-кухарю.

Номер слайду 7

Японська кухня- це мистецтво створювати натюрморти на тарілці.

Номер слайду 8

Мистецтво оформлення страв

Номер слайду 9

НАШІ УЛЮБЛЕНІ СУШІ.

Номер слайду 10

Дякую за увагу!Смачного!

pptx
Додано
18 травня 2021
Переглядів
687
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку