Презетація відверта бесіда із старшокласниками « Чому я маю бути хорошим ?»

Про матеріал
Відверта бесіда допоможе учням сформувати уміння і навички осмислювати й оцінювати власні дії та вчинки, аналізувати,думати і висловлювати свої погляди, співставляти і порівнювати. Це запитання неодноразово виникає в кожного. Чому я не можу жити так, як мені того хочеться? Чому я маю бути хорошим. Та просто тому, що бути хорошим – означає бути ЛЮДИНОЮ
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Це запитання неодноразово виникає в кожного Чому я не можу жити так, як мені того хочеться?

Номер слайду 3

Та просто тому, що бути хорошим – означає бути ЛЮДИНОЮ

Номер слайду 4

Не означає думати лише про себе. Це означає - приймати людей такими, якими вони є, вміти пробачати, бути чесними, любити і допомагати іншим, співпереживати і проявляти милосердя.

Номер слайду 5

Чи запитував ти себе,якою особистістю ти хочеш стати? Ти прагнеш будувати своє життя на зразок тієї людини, якою захоплюєшся; ти схильний наслідувати свого кумира. Це - твій вибір!

Номер слайду 6

Правила, які визначають поведінку, духовні й душевні якості, які необхідні людині в суспільному житті, а також виконання цих правил. Моральність включає в себе усі норми і принципи, які формують твою особистість і визначають, якою людиною ти станеш

Номер слайду 7

Головне завдання, яке стоїть перед тобою – зрозуміти себе і вибрати головні орієнтири, шлях , яким ітимеш протягом життя

Номер слайду 8

За свої сьогоденні вчинки ти відповідатимеш у майбутньому. Ти хотів би бути активним творцем свого майбутнього чи плити за течією чужих планів і ідей? Усвідомлення відповідальності за власне життя починається з уміння приймати відповідальне рішення, робити власний вибір.

Номер слайду 9

“ Якщо не я, то хто ж? Якщо не зараз, то коли? Якщо я не для себе, То хто ж для мене? “ (Гігель)

Номер слайду 10

Кожна людина прагне мати свій ідеал. Коли в людини є любов, цілісність життя, здоров`я, - все буде досягнуте і можливе. Без цього життя людини пусте і нецікаве.

Номер слайду 11

Найважливіше для людини є творення власного “Я”, стосунки з іншими людьми ( однолітками, батьками, вчителями)

Номер слайду 12

Найважливіше, що ти можеш у своєму житті – це творення самого себе. Щоб стати по – справжньому дорослою людиною, необхідно мати багато ідей, проявляти творчість, бути мужнім, твердо і грамотно приймати рішення.

Номер слайду 13

Дякую за увагу! Відверту бесіду провела Марченкова О.Ю КЗО НВО № 113 ДМР М. Дніпро

ppt
Додано
16 липня 2019
Переглядів
1117
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку