Презентація "Звук [і], буква І, і."

Про матеріал

Презентація до підручника "Буквар" 1 клас Н. О. Воскресенська, І. В. Цепова. "Шкільна вистава. Звук [і], буква І, і. Позначення м’якості приголосного звука у складі."

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ШКІЛЬНА ВИСТАВАЗВУК [І], БУКВА І

Номер слайду 2

ЗВУК [І], БУКВА ІАртикуляція звука [ ]

Номер слайду 3

ЗВУК [І], БУКВА ІСлухання й обговорення тексту. Сюжетний малюнок у букварі (с. 48)КІТ {5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}ПІВЕНЬ{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Звук [і] в звуковому аналізу позначається

Номер слайду 4

Аудіювання тексту. ШКІЛЬНА ВИСТАВА Оленка, Ігор і Петрик – актори. Вони грають у шкільній виставі «Котик і півник». Ігор – півник, Петрик – котик, а Оленка – лисичка. От Петрик стоїть перед хаткою і повчально промовляє слова котика: — Гляди ж, півнику, сиди в хаті та нікого не пускай, і сам не виходь, хоч би хто й кликав. Ігор у ролі півника визирає з вікна й відповідає: — Добре, добре! А в Оленки поки ще немає слів. Вона показує, як лисичка підслуховує розмову казкових друзів.

Номер слайду 5

Перевірка розуміння почутого.- Хто грає у шкільній виставі?- Які ролі виконують діти?- Що роблять Ігор і Петрик? - Як зображує лисичку Оленка?

Номер слайду 6

Викладіть літеру на парті за допомогою олівця, пензлика, сірничка. Сконструюйте літеру з деталей лего.

Номер слайду 7

Друкування в зошиті букву Іі

Номер слайду 8

Ознайомлення з писемною буквою И, и. Друкований зошит с.24

pptx
Додано
9 листопада 2021
Переглядів
1975
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку