Приклад інформаційно-пізнавального проекту

Про матеріал

Інформаційно-пізнавальний проект "Водопровід: незвичайне про звичайне"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інформаційно-пізнавальний проект «Водопровід: незвичайне про звичайне»

Номер слайду 2

Для сучасної освіти пріоритетом є пошук педагогічних можливостей, що забезпечать подальше удосконалення навчально-виховного процесу, підготовку молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві.

Номер слайду 3

Метод проектів -оригінальна практично орієнтована діяльність, яка сприяє розвитку життєво важливих компетенцій учнів. До вашої уваги Інформаційно-пізнавальний проект «Водопровід: незвичайне про звичайне» Проект підготували учні 8,9,11 класів КЗШ №22 Мета проекту -збирання відомостей про певний об’єкт з метою аналізу, узагальнення й подання інформації для широкої аудиторії.

Номер слайду 4

Результат проекту оформлюється у вигляді онлайн стіннівки

Номер слайду 5

В процесі роботи учнів над проектом, були використані хмарні технології:-хмарне сховище One. Drive від Microsoft

Номер слайду 6

-Ліно (англ. Lino it)  / безкоштовний сервіс, який працює в режимі web/

Номер слайду 7

Ліно як інтернет-майданчик може використовуватися для організації ідей, обміну ними з іншими користувачами і тому прекрасно вбудовується в технологію проведення онлайн мозкового штурму. Ліно може виконувати роль онлайн дошки, за допомогою якої створюються полотна , на які кріпляться листи стікери. Існує можливість не тільки розміщення зображень, відеофрагментів, документів різного формату, а й обмін ними. Це відбувається миттєво При роботі в Ліно процес організований в одному web-просторі, забезпечений всім необхідним і не вимагає зайвих перемикань.

Номер слайду 8

Ідеї щодо використання сервісу в освіті: Для створення віртуальної дошки оголошень, шнформаційної дошки класу і ін. З розміщенням стікерів, фото, відео, архівів. Як органайзер, для організації та проведення дослідження, проекту.

Номер слайду 9

Робота над проектом «Водопровід: незвичайне про звичайне»1. Учні ознайомились в документі хмарного сховища One. Drive від Microsoft з планом роботи та корисними посиланнями на Інтернет-джерела.

Номер слайду 10

2. Кожна група працювала над розкриттям своїх питань в онлайн режимі і зібрану інформацію вкладали у папки з загальним доступом.

Номер слайду 11

3.Інформацію редагували колективно для подальшого використання на онлайн дошці.

Номер слайду 12

Пропонуємо вашій увазі фрагмент учнівської роботи.

pptx
Додано
29 жовтня 2021
Переглядів
1165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку