Природні умови і ресурси Харківщини, їхній зв'язок з господарською діяльністю людини. Традиції шанобливого ставлення українського народу до води, ґрунту, повітря.

Про матеріал
Презентація до уроку за програмою Т.Коршевнюк "Пізнаємо природу", 6 клас "Природні умови і ресурси Харківщини, їхній зв'язок з господарською діяльністю людини. Традиції шанобливого ставлення українського народу до води, ґрунту, повітря"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Природні умови і ресурси Харківщини, їхній зв'язок з господарською діяльністю людини. Традиції шанобливого ставлення українського народу до води, ґрунту, повітря. Пізнаємо природу, 6 клас (Т. Коршевнюк)

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Харківській області

Номер слайду 7

Харківській

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Природні умови і ресурси Харківщини, їхній зв'язок з господарською діяльністю людини. Пропоную перейти за посиланням і ознайомитись з відео https://www.youtube.com/watch?v=h. Anb. FH_U2_A

Номер слайду 16

Домашне завдання. Повторити параграф 14-16 у підручнику. Проведіть дослідження, використовуючи Інтернет, та з’ясуйте чи є у Харківській області, на Богодухівщині та у вашому населеному пункті прородоохоронні території: - запишіть їх назву - укажіть місце розташування - які об’єкти конкретно там охороняються. Виконані записи робіт чекатиму!

Номер слайду 17

Самооцінюваннявсе ОК!50 Х50 Перезавантаження...

Номер слайду 18

Бажаю успіхів!

pptx
Додано
1 лютого
Переглядів
102
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку