Привітання до дня вчителя

Про матеріал
Привітання до дня вчителя. Цікаві привітання до дня вчителя. Побажання до дня вчителя. Привітання директора школи та завуча школи.
Перегляд файлу

Учитель вважається однією з найдавніших професій. Перші навчальні заклади з’явилися в країнах Стародавнього Сходу (Китай, Індія, Вавилон, Ассирія) ще в IV-V тисячоліттях до н. е. Традиція відзначати День вчителя зародилася в 19 столітті, коли свято присвячувалося видатним викладачам або знаковим історичним подіям цієї галузі.

 

 

 

 

 

 

Вітаємо наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякую вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем вчителя!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бути директоркою школи - значить повністю присвятити себе роботі. Адже всі турботи і правильні рішення лягають на Ваші плечі. Наша директорка повністю відповідає займаній посаді. Вона, як рідна мати, піклується, як про учнів, так і про колектив. Сьогодні чудове свято - день учителя. Вітаємо Вас і бажаємо багатощастя, великих успіхів у роботі, достатку в родині і благополуччя. Нехай всі негоди зникнуть назавжди, нехай тільки хороше чекає Вас попереду.

 

 

 

Завучу мудрий,
Завучу добрий,
Нас навчили Ви,
Нас Ви ростили,
Дай Боже щастя,
Вам, справжня людина,
Щоб мали терпіння,
Щоб мали Ви сили.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завуч і директор,
Як тато і мама,
В школі коханій моїй.
Знаємо всі ми
Важко нести їм
Влади тягар на собі.
Вам співчуваєм,
Щастя бажаєм
На довгі-предовгі роки;
Сили, наснаги, здоров'я й відваги
Зичимо ВАМ залюбки.