Прийом Fishbone (фішбоун).

Про матеріал
Дослівно Fishbone перекладається як «Риб’яча кістка» або «Скелет риби». В основі методики схематична діаграма у формі риб’ячого скелету. Така нестандартна та водночас проста схема дозволяє провести швидкий та точний аналіз певної проблеми, виявивши її причини та наслідки. Цей метод можна використовувати як окремо для проведення аналізу певної ситуації, так і зробити його стратегією цілого уроку. При цьому найбільшого ефекту можна досягти під час узагальнюючих уроків та систематизації знань, коли тема вже вивчена.
Перегляд файлу

Прийом Fishbone (фішбоун)

В основі методики схематична діаграма у формі риб’ячого скелету. Така нестандартна та водночас проста схема дозволяє провести швидкий та точний аналіз певної проблеми, виявивши її причини та наслідки.

C:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\будова слова.jpgC:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\изображение_viber_2022-11-23_17-58-06-884.jpgC:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\права і обов'язки учнів.jpgC:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\частини мови.jpgC:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\забруднення води.jpgC:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\рослини восени.jpgC:\Users\Шадара_В_А\Desktop\фишбон\людські якості.jpg 

docx
Додано
17 лютого 2023
Переглядів
538
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку