Проект "Подорож краплинки"

Про матеріал
Закріплювати знання учнів про різні стани води і її властивості, кругообіг води в природі; формувати в учнів уявлення про кругообіг води в природі; виховувати бережливе ставлення до природи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Назва проекту:“Редакційний колектив“Козачата”Підготувалавчитель початкових класів. КУ Сумського НВК №16 Ващенко Вікторія Сергіївна

Номер слайду 2

Тема: “ Подорож краплинки ”Мета: закріплювати знання учнів про різні стани води і її властивості, кругообіг води в природі; формувати в учнів уявлення про кругообіг води в природі;виховувати бережливе ставлення до природи.

Номер слайду 3

Завдання даного проекту: розвивати уважність, спостережливість,допитливість, толерантність;учити пояснювати, презентувати; розвивати розвиток мовлення.

Номер слайду 4

Характеристика проекту. За способом діяльності: пошуково - демонстраційний. За тривалістю: короткостроковий. За напрямком діяльності:монопредметний. За кількістю учасників: група. Учасники: 2 клас. Керівник: вчитель

Номер слайду 5

План роботи1. Організаційний етап – ознайомлюю дітей з їхніми завданнями, темою метою, очікуванням, планом роботи, джерелами інформації, діляться на групи.2. Обробка інформації. Учні розподіляють між собою ролі, роботу.3. Практична робота. Робота в групі, яка утворилася.

Номер слайду 6

Група 1 Які властивості має вода?Група 4: Без води не буде життя на Землі. Група 2 3відки беруться калюжі?Група 3 Куди зникає вода з калюжі?

Номер слайду 7

ведучий (презентує роботу)редактор (редактує інформацію)фотограф (шукає світлини)Склад групирепортер (шукає інформацію)

Номер слайду 8

Оцінювання:вербальнесамооцінкавзаємооцінювання

Номер слайду 9

Очікуваний результат: Демонстація і презентація, створення спільної газети

pptx
Додано
6 січня 2023
Переглядів
282
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку