Проект трудового виховання «Працюємо разом, радіємо разом»

Про матеріал
Привернути увагу дітей до трудової діяльності. Формувати навички праці. Залучити батьків до активної участі в шкільному та класному житті. Прагнення залучити дітей до трудової діяльності. Виховання основ трудової культури. Практична підготовка до праці.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мета проекту: Привернути увагу дітей до трудової діяльності. Формувати навички праці. Залучити батьків до активної участі в шкільному та класному житті. Прагнення залучити дітей до трудової діяльності. Виховання основ трудової культури. Практична підготовка до праці.

Номер слайду 4

Завдання проекту: Психологічна підготовка особистості до праці. Усвідомлення соціальної значущості праці. Формування прагнення сумлінно і відповідально працювати. Дбайливо ставитися до результатів праці.

Номер слайду 5

Прибирання пришкільної території школи

Номер слайду 6

Виготовлення смаколиків

Номер слайду 7

Озеленення пришкільної території Трудове виховання – процес залучення дітей до різноманітних педагогічно організованих видів суспільно корисної праці з метою передання їм певного виробничого досвіду, розвитку в них творчого практичного мислення, працьовитості й свідомості людини праці.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Виготовлення шкільного інвентарю Праця – головний вихователь. Необхідно допомогти дитині побачити в ній джерело розвитку своїх здібностей і моральних якостей, підготувати її до активного трудового та суспільного життя, до свідомого вибору професії.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

ppt
Додано
14 березня 2019
Переглядів
2871
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку